Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2015

2015 3. szám

Hozzászólások

Grundfos nyomásfokozó szivattyúk raktárról

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Grundfos South East Europe Kft.

Grundfos nyomásfokozó szivattyúk raktárról

Grundfos South East Europe Kft.


A Grundfos Hydro Multi-E nyomásfokozó rendszert kifejezetten épületgépészeti célokra fejlesztettük ki – legjellemzőbb alkalmazási területe az ivóvíz nyomásfokozás a több emeletes irodaépületekben, lakóházakban. A változtatható fordulatszámú szivattyúkkal szerelt nyomásfokozó telep képes biztosítani a szükséges nyomást, a rendszer teljesítményét a fogyasztói igényekhez igazítva, biztosítva ezzel a maximális komfortot a nap bármely szakában. A szivattyúk továbbfejlesztett kaszkád vezérlése és az új „Pipe-filling” vagyis csőhálózat feltöltő funkció biztosítja a csőhálózat maximális védelmét a nemkívánatos nyomáslengésekkel szemben.

A Grundfos Multi-E nyomásfokozó rendszerek jellemzői

A Grundfos a Hydro Multi-E rendszereket minőségi alapanyagokból készíti, összeszerelés után teszteli, majd használatra készen, kompletten szállítja vásárlóinak, így garantálva az elérhető legmagasabb minőséget. Az új SAVER motorokkal szerelt szivattyúk biztosítják a rendkívül felhasználóbarát működtetést, a rendszer munkapontja könnyen beállítható az egyes szivattyúk kezelőfelületéről, vagy akár a Grundfos GO mobil alkalmazáson keresztül is.

 

Gyorsabb kiszállítás!
A Grundfos nyomásfokozó berendezések most gyorsabb szállítási határidővel érhetők el.  Az ajánlott 27 típus szállítási ideje most 7 nap (11 óra előtt leadott napi rendelés esetén).

 

Bővebb információért tekintse meg a szórólapot az alábbi linken, vagy látogassa meg online kiadásunkat, ahol a link kattintható:

http://hu.grundfos.com/content/dam/GHU/Brochures/CBS_
BOOSTER_FASTTRACK_low_HU.pdf

www.grundfos.hu

 

További részletek lapunk 2015/3-as számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll (regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!