Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2015

2015 3. szám

Hozzászólások

Smart kéményrendszer a Leiertől

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Leier Hungária Kft.

Smart kéményrendszer a Leiertől

Leier Hungária Kft.


Otthonunk melege, családunk biztonsága, kényelme elsődleges szempontok lakóhelyünk kialakításakor.

A jól szigetelő falazat és a klasszikus, vagy éppen a legkorszerűbb fűtési mód, berendezés kiválasztása nem egyszerű feladat. Mindezen kívül gondolni  kell a velük szerves egységet alkotó, jó minőségű, célját hosszú távon megbízhatóan és gazdaságosan szolgáló kéményrendszer alkalmazására.

A korszerű kémény észrevétlenül teszi a dolgát: biztosítja a fűtőkészülék megfelelő hatásfokát, az égéstermék szakszerű kezelését, készüléktől, adottságoktól függően az égéshez szükséges levegőt, egyúttal ellenáll a füstgázból kicsapódó nedvességnek és agresszív savaknak. Növeli otthonunkban a komfortérzetet, teljes biztonságot nyújt és segít a fűtésnél az energiahordozóktól függetleníteni magunkat.

Figyelemmel a háztartások alternatív fűtési igényére, valamint az ismét növekedésnek indult lakás m2-árakra, új kéményrendszert mutat be a Leier.

Az elsősorban szilárd tüzeléshez ajánlott, hőszigetelt Smart kémény a fejlesztéseknek köszönhetően egyedülállóan kis helyigényű: a teljes funkciógazdagság biztosítása mellett is csupán 0,1 m2 helyet foglal el (Smart 16).

A kis méret előnyt jelent, különösen például kisebb nappalik esetében, amelyekbe kandalló beépítése a cél. A méretválaszték 4 és 60 kW közötti teljesítménnyel rendelkező fűtőkészülékek kiszolgálását teszi lehetővé.

A Leier a Smart kéményrendszerekhez is 33 év, a teljes rendszerre vonatkozó garanciát és ingyenes kéményméretezést biztosít.

 

További részletek lapunk 2015/3-as számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll (regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!