Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Csökkentett decibel, megnövelt teraflop

2022-09-27

Az országos szuperszámítógép rendszer egyik csomópontja Debrecenben, az egyetem Kassai úti campusán kapott helyet. A gépészeti egységeket (kompresszorok, ventilátorok) a tetőre telepítették. Hangelnyelésről, hangcsillapításról a falak belső borításaként beépített Tektalan 037 A2 típusú építőlemezek gondoskodnak. Ezt mutatja be a Knauf szeptemberi hírlevele.

részletek »

Épületgépész Tervezői Konferencia

2022-08-25

Az Épületgépészeti Tagozat a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamarával közösen az idén immár hatodszor rendezi meg az Épületgépész Tervezői Konferenciát, amely az elmúlt években a szakma egyik legjelentősebb rendezvényévé nőtte ki magát. A Konferencián a részvétellel teljesíthető az éves szakmai továbbképzési kötelezettség az Épületgépészeti és az Energetikai Tagozat tagjai számára.

 

részletek »

SUPRAFIL hőszigetelés tetőtérbeépítés esetén

2022-05-31

Épületeinken a termikus burok sajnos nem mindig egymásra merőleges, párhuzamos felületekkel rendelkező síkokból épül fel. Ezekben az esetekben a hőszigetelési keresztmetszetek kifaragása táblás vagy tekercses anyagból jó térlátást, időt és türelmet igényel és természetesen sok hulladékot termel. Fújható üveggyapot alkalmazásával ezek az építési szituációk hatékonyan, gyorsan és hulladékmentesen megoldhatók. Ezt mutatja be a Knauf májusi hírlevele.

részletek »

SUPRAFIL hőszigetelés a Knauftól

2022-05-05

Az áprilisi szakmai hírlevélben a Knauf Insulation csapata a SUPAFIL termékeket mutatja be. A Supafil® kötőanyag nélküli tiszta üveggyapot optimálisan alkalmazható régi vagy új épületek hőszigetelő képességének javítására. Ez a kivitelezési technológia a gyors kivitelezés mellett maximális kivitelezési minőséget is kínál. A termékek tulajdonságait az EN 14064-1:2010 szabványnak megfelelően vizsgálják és deklarálják. A híranyag bemutatja a termékek tulajdonságait és alkalmazási területeit.

részletek »