Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Kis teherbírású tető bezöldítése

2021-05-31

Lakossági igényként érkezett kérésre a Knauf Insulation Kft. Budaörsön egy kis teherbírású födémszerkezeten jól működő zöldtetőt alakított ki. A megoldás alapja a világ több pontján sikerrel alkalmazott Urbanscape extenzív zöldtető rendszer. A rendszer nagy előnye a kis önsúllyal gyorsan készre telepíthető, azonnal működő növényi vegetáció megvalósítása. A rendszer lelke az Urbanscape Green Roll, amely hosszú kőzetgyapot szálakból speciális tűzéssel készült, tömött, mérettartó filc formájában előállított könnyű zöldtető ültetőközeg.

A cikk bemutatja a zöldtető rendszer legfontosabb tulajdonságait.

részletek »

Megnyílt a Wilo új, ultramodern, digitális Okos Gyára, a Wilopark

2021-02-10

Megnyílt a Wilo új, ultramodern, digitális Okos Gyára, a Wilopark. Jövőbemutató technológia, éghajlatsemleges termelés, digitalizált gyártósorok. A jövő technológiája már ma!

részletek »

Megalakult a Magyar Épületgépészeti Egyeztető Fórum

2021-01-15

Négy szakmai egyesület és a partnerként hozzájuk csatlakozó MMK Épületgépészeti Tagozat megalakította a Magyar Épületgépészeti Egyeztető Fórumot. Olyan rendszer létrehozását tartják szükségesnek, amely nyitottságával, az erőforrások összeadásával, elvszerű és következetes működésével az egységes érdekképviseletnek és a szakma fejlődésének legjobb esélyeit biztosíthatja.

A célokat részletesen tartalmazó Együttműködési megállapodást itt olvashatja.

részletek »