Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

4 év után 2023-ban újra HUNGAROTHERM!

2023-01-26

A HUNGEXPO Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központban 2023. március 29. és április 2. között várják a látogatókat a CONSTRUMA - HUNGAROTHERM szakkiállításokon részt vevő cégek. Kiállítóink több tízezer szakember, valamint építkező és felújító végfelhasználó számára mutatják majd be legújabb termékeiket, innovációikat. A CONSTRUMA csokor kiállításai 2023-ban a HUNGAROTHERM Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás, a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás.

részletek »

Vezetőséget választ a MMK Épületgépészeti Tagozata

2023-01-26

Vezetőséget választ a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata. A választás rendjét és a Küldöttgyűlés időpontját a következőkben letöltheti.

részletek »

Díjátadó Gála az Épületgépész Bálon

2022-12-07

A hagyományokhoz híven idén is bállal zárultak az Országos Magyar Épületgépész Napok.  

A bálon sorra került Díjátadó Gála alkalmával díjakat adtak át a szakma kiemelkedő személyiségeinek.

részletek »

Szeglemezes tetőszerkezet hőszigetelése

2022-12-07

A novemberi hírlevélben a Knauf Insulation az általa gyártott és forgalmazott SUPAFIL termékcsalád alkalmazását mutatja be szeglemezes tetőszerkezet hőszigetelésére. A nagy fesztávú lefedésekkel, szeglemezes fatartókkal készült épületeknél a hőszigetelés készítésére szinte kizárólag a fújható szigetelés a megoldás. A hírlevél összefoglalja a SUPAFIL fújható hőszigetelés számos előnyét a szeglemezes tetőszerkezetek esetében.

részletek »

Újfehértói Templom – Műemlék hőszigetelése

2022-10-27

Az októberi hírlevélben a Knauf Insulation az általa forgalmazott SUPAFIL termékcsalád alkalmazását mutatja be az Újfehértói Templom imatér feletti födémének hőszigetelésével. A SUPAFIL fújható hőszigetelésnek számos előnye van, amivel a SIS Kft. megrendelőbarát, „pénztárcakímélő” módon tudta szigetelni a templom imaterének padlásterét.

részletek »

Csökkentett decibel, megnövelt teraflop

2022-09-27

Az országos szuperszámítógép rendszer egyik csomópontja Debrecenben, az egyetem Kassai úti campusán kapott helyet. A gépészeti egységeket (kompresszorok, ventilátorok) a tetőre telepítették. Hangelnyelésről, hangcsillapításról a falak belső borításaként beépített Tektalan 037 A2 típusú építőlemezek gondoskodnak. Ezt mutatja be a Knauf szeptemberi hírlevele.

részletek »