Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

Akusztikai falburkolat a Knauftól

2021-11-01

A Knauf Insulation csapata ezúttal a HERAKLITH – Tektalan homlokzatszigetelés egyik alkalmazását mutatja be egy új építésű parasztház példáján. Egy új parasztháznak is sugároznia kell a hagyományokat, a hagyományos szellemiséget, ugyanakkor meg kell felelnie az aktuális szabványoknak, előírásoknak. A híranyag egy balatonudvardi új építésű parasztház homlokzati kialakítását mutatja be, ahol a homlokzat szigetelését Heraklith – Tektalan 150 mm vastag termékkel végezték el.

részletek »

Akusztikai falburkolat a Knauftól

2021-09-30

A Knauf Insulation csapata ezúttal a budapesti Kézilabda Multifunkcionális Sportcsarnokba kalauzol minket, amelyben számos sportág otthonra lel. Bármelyik eseményt nézzük, a teremakusztika mindegyiknél fontos szempont, ezért már a tervezéskor kiemelten odafigyeltek a megfelelő hangelnyelő anyagok kiválasztására és a fenntarthatóságra.

Így esett a választás az akusztikai célra tökéletes Heraklith A2 25 mm + 50 mm kőzetgyapot termékekre. A termék tulajdonságait mutatja be a szakmai hír.

részletek »

Innovatív hőszigetelés a Knauftól

2021-08-31

A hőszigetelés hosszú távra szóló, többszörösen megtérülő befektetés. Egy költséges beruházás, amit egyszer, de jól kell elvégezni. Mindennek két kritikus pontja van, a jó hőszigetelő anyag választás és a minőségi kivitelezés. Ehhez biztosít a Knauf innovatív szigetelési megoldásokat. Ha nem áll rendelkezésre üveggyapot tekercs vagy táblás anyag, a fújható üveggyapot egy korszerű, modern, tiszta és rendkívül hatékony hőszigetelési megoldás.

részletek »

Újdonság a piacon – Power-Tek CM 620 Alu

2021-08-01

A júliusi hírlevélben a Knauf Insulation újdonságát mutatjuk be, amelyet kifejezetten gépészeti célra, tartályok, konténerek, hőtárolók, ipari berendezések és gépek, csővezetékek és távfűtővezetékek hő-, tűz- és hangszigetelésre ajánlanak. A Power-Tek CM 620 Alu a speciális száliránynak köszönhetően rendkívül nagy rugalmasságú ásványgyapot paplan, egyik oldalán üvegszövet erősítésű alumínium fóliával kasírozva. Rugalmasságának köszönhetően íves felületekre is könnyen telepíthető.

részletek »

Vállalati iroda és gyártócsarnok zajvédelmi megoldása

2021-06-30

A júniusi hírlevélben egy iroda és gyártócsarnok zajvédelmi megoldását mutatjuk be. A megoldáshoz a gyártási folyamatok közben keletkező zaj reflexiócsökkentésére kerestek
nagy hangelnyelő értékekkel rendelkező anyagot, amely ugyanakkor esztétikailag
is megfelel az épület megjelenésével szemben támasztott elvárásoknak.

Az optimális megoldást a Knauf Insulation Kft. által gyártott, a hőszigetelés mellett akusztikai célra is alkalmazható táblák nyújtották, amelyek rendkívül jó hangelnyelési értékekkel rendelkeznek.

részletek »