Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Hírek

XXIX. Épületgépészeti Szakmai Nap

2023-04-17

2023. május 11-én immár 29. alkalommal rendezik meg Debrecenben az Épületgépészeti Szakmai Napot. Helyszín: Debreceni Egyetem Műszaki Kar (4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4).

A rendezvényen számos cég képviselteti magát többek között a lég-klímatechnika, a fűtéstechnika, vízellátás, szabályozás- és méréstechnika, épületgépészeti rendszerek automatizálása szakterületekről.

A mindenki számára ingyenesen látogatható Kiállítás megnyitója 9:00 órakor kezdődik.

A Szakmai Napon 10:00 -16:00 óra közt színvonalas szakmai előadások hangzanak el, amelyeken a részvétel szintén díjmentes.

részletek »

Sikerrel zárt a Construma a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban

2023-04-17

Az idén 41. alkalommal megrendezett esemény ismét bizonyította, hogy idehaza ez a legnépszerűbb otthonteremtési kiállítási csokor. Főleg a szakmai programok erősödtek, évről-évre egyre többen vesznek részt a workshopokon, kerekasztal-beszélgetéseken, konferenciákon és továbbképzéseken.

 

Öt nap alatt több mint 30 ezer látogató volt kíváncsi a 41. CONSTRUMA, a vele egy időben rendezett 11. HUNGAROTHERM épületgépészeti szakkiállítás és a 11. OTTHONDesign kiállítás programjaira. A hazai építőipar csúcsrendezvényén Magyarországon kívül 21 országból (köztük Dél-Koreából, Csehországból, Lengyelországból, Törökországból, Olaszországból, Iránból és Szaúd-Arábiából) összesen több mint 500 kiállító mutatta be termékeit, szolgálatatásait, újdonságait.

részletek »

Díjátadó Gála az Épületgépész Bálon

2022-12-07

A hagyományokhoz híven idén is bállal zárultak az Országos Magyar Épületgépész Napok.  

A bálon sorra került Díjátadó Gála alkalmával díjakat adtak át a szakma kiemelkedő személyiségeinek.

részletek »

Szeglemezes tetőszerkezet hőszigetelése

2022-12-07

A novemberi hírlevélben a Knauf Insulation az általa gyártott és forgalmazott SUPAFIL termékcsalád alkalmazását mutatja be szeglemezes tetőszerkezet hőszigetelésére. A nagy fesztávú lefedésekkel, szeglemezes fatartókkal készült épületeknél a hőszigetelés készítésére szinte kizárólag a fújható szigetelés a megoldás. A hírlevél összefoglalja a SUPAFIL fújható hőszigetelés számos előnyét a szeglemezes tetőszerkezetek esetében.

részletek »