Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2015

2015 10. szám

Hozzászólások

Itt az ideje, hogy újradefiniáljuk a kényelmet!

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

TOSHIBA AIR-COND

Itt az ideje, hogy újradefiniáljuk a kényelmet!

TOSHIBA AIR-COND


Az új SUPER MODULAR MULTI SYSTEM e (SMMS-e) bemutatásával a Toshiba egy újabb mérföldkőhöz érkezett VRF rendszerei fejlesztésében. A kutatás és fejlesztés középpontjában az állt, hogy maximális kényelmet nyújtsanak a felhasználóknak csakúgy, mint a tervezőknek és a telepítést végző szakembereknek. Minderről nemsokára személyesen is meggyőződhet Budapesten a hivatalos termékbemutatón.

A Toshiba 2004-ben vezette be a piacra a világ első invertervezérelt VRF rendszerét (Variable Refrigerant Flow). Ezt az innovatív, egyedülálló terméket a Toshiba Super Modular Multi System (SMMS) névre keresztelte.

A Super Modular Multi rendszer megteremtésével a Toshiba egy olyan termékcsalád alapkövét tette le, amelynél középpontban a hatékonyság és az utolérhetetlenül precíz rendszervezérlés áll. Az igényekhez való folyamatos fejlődésnek és továbbfejlesztésnek köszönhetően az SMMS a modern klimatizálásban komoly vetélytársként vetette meg a lábát a globális piacon, és vezető szerepet játszik a tervezői rugalmasság és környezettudatosság tekintetében.

A Toshiba VRF rendszerek evolúciójában a következő mérföldkövet a Super Modular Multi System Intelligence jelentette, amelyet 2010-ben mutattak be. A már korábban létrehozott biztos alapokra mindenekelőtt a teljesítmény és hatásfok tekintetében tudtak tovább építkezni. Az SMMS-i az egyik leghatékonyabb VRF rendszernek számított a piacon, amelyet hozzáértő szakemberek is a legmegbízhatóbb rendszernek tartottak.

A nagy siker ellenére a Toshiba szakemberei nem ültek babérjaikon. Folyamatosan keresték a fejlesztési és optimalizálási lehetőségeket, és mostanra jött el az idő, hogy büszkén bemutassák a Toshiba VRF termékcsalád legújabb tagját: Super Modular Multi System-e (SMMS-e) berendezést.

Az SMMS-e számos alkotóelem és technológia kompozíciója, amelyek – még önmagukban is – nagyon optimalizáltak, együtt pedig egy új, iránymutató terméket alkotnak.

Emelt szintű kényelem: új TOSHIBA Super Modular Multi System-e!

 

A kulcstechnológiák több szempontból is maximalizálják a készülékek teljesítményét. Műszakilag a berendezés igazi csemege. Mit jelent ez a gyakorlatban? Nagyon áramtakarékos üzemelést, magas szintű megbízhatóságot és biztonságot – még extrém körülmények között is – valamint egyszerűbb telepítést, üzembe helyezést, karbantartást és kiemelkedően magas szintű kényelmet.

 

Hatékonyabb, kompaktabb, kényelmesebb

Emlékszik a híres Arisztotelész-idézetre: „Az egész több mint a részek összege.”? Ez így igaz az SMMS-e rendszer esetében is. Megmaradt számos, jól bevált alkotóelem és technológia, de azok további optimalizálás után integrálásra kerültek egy új rendszerbe. Az eredmény nemcsak a fejlesztések összege, hanem egy érett, homogén, tökéletesen alkalmazkodó rendszer, amely hatékonyan hűt, fűt, használati melegvizet állít elő, integrálja a szellőztetést és mindezt innovatív módon vezérli.

Teljes körű megoldás: hűtés, fűtés, használati melegvíz előállítás, szellőztetés és vezérlések

 

További részletek lapunk 2015/10-es számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll (regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!