Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2018

Tóth Attila

A Galletti ART-U új fejezetet nyit a fan-coilok történetében – Elegáns és innovatív hűtés-fűtés megoldás, egyedülállóan keskeny kivitelben

Tóth Attila

okleveles gépészmérnök, Galletti termékfelelős
Columbus Cégcsoport

A Galletti gyár hosszú múltra tekint vissza sok elégedett ügyféllel. Folyamatos fejlődésének a kulcsa talán abban rejlik, hogy valamit másként csinálnak: családi vállalkozás, fiatal csapat, a megrendelők igényeihez közel tudnak kerülni és különös gonddal ügyelnek a minőségre.

A Galletti 20 év óta vezető szerepet tölt be a fan-coil piacon és most ezúttal az élre tört stílusban és a dizájnban is. 1 évvel ezelőtt egy olyan fejlesztési projektbe kezdett, amely fontos technikai és stílusbeli innovációt valósít meg. A hidraulikus beltéri egységek eme új nemzedékénél megszakad a technológiai folytonosság az új anyagok és a szokatlan formatervezés által, így bővülhet a lehetséges vásárlói kör. Az ART-U a modernitásra, igényessége, minimál dizájnra, alacsony zajra és energiafogyasztásra érzékeny fogyasztóknak nyújt egy berendezésen belül megoldást.

Az ART-U projekt első fontos célja a kiváló első benyomás volt, a jó elhelyezhetőség, az észrevétlen elegancia. Az ART-U innovatív kialakítású burkolata 13 cm-es legnagyobb és 10 cm-es legkisebb mélységgel rendelkezik.

Széles teljesítményválaszték áll rendelkezésre a rendkívül alacsony zajszintű, magas hatékonyságú épületek klimatizálásához. A sorozat öt különböző készülékméretből áll. A kiváló fejlesztés nem csak a megjelenésben volt eredményes, de teljesítményben is elérte a készülék a versenytársait.

Teljesen egyedülálló a piacon, hogy egy fan-coil alumíniumból készül. Az elülső saválló beszívórács az alumínium panel frontján, alul, középen helyezkedik el, és nemcsak funkciót, hanem elegáns megjelenést is biztosít. A készülék színe hosszú ideig tartós marad, mivel az oldalsó panel, a felső rács távtartója UV-álló ABS-ből készül.

A függőleges kifúvás irányítható az eloxált alumínium rácsozat billentésével.

Az inverter által vezérelt BLDC motor kiemelkedő hatékonyságot és csendes működést biztosít. A motor egy kis átmérőjű tangenciális ventilátort hajt meg. A nagy hatékonyságú turbócsöves hőcserélő és polisztirol légelvezetés, a hidrofil bevonat a lamellákon szintén alapfelszereltség.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2018/6-os számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!