Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2018

Dr. Barna Lajos PhD

KE Kelit GmbH – új oktatási központ Budapesten

Dr. Barna Lajos PhD

főszerkesztő
Magyar Épületgépészet

Az innovatív csőrendszerek gyártója, a KE Kelit GmbH öt éve tartó robbanásszerű és dinamikus magyarországi üzleti fejlődését és új telephelyét egy kitűnő hangulatú estével ünnepelte 2017 november végén.  A több mint 200 meghívott vendég örömmel láthatta az új, minden igényt kielégítő, több mint 100 m2-es bemutató- és oktatótermet, ahol a jövőben a cég nívós képzéseket tervez kivitelezőknek, tervezőknek, beruházóknak, valamint az oktatási intézmények hallgatóinak. Az Ausztriában piacvezető csőrendszerek gyártója megköszönte partnereinek az eddigi bizalmat és a 2018-as évre további jelentős termék- és szolgáltatásfejlesztéseket ígért. Látható volt, hogy a KE Kelit számára kiemelten fontos a magyar partnerek tökéletes kiszolgálása.

Az új létesítmény megnyitása alkalmából látogatást tettem az oktatási központban, ahol Kaszab Gergely, a KE KELIT képviselet vezetője fogadott és részletesen tájékoztatott a létesítménnyel kapcsolatos tervekről.

Mindenekelőtt felhívta a figyelmet a KE KELIT filozófiájára, ami K. Ruskin angol reformer (1819-1900) szavain alapul: „Alig van olyan dolog a világon, amit ne lehetne kissé rosszabbul csinálni és kicsit olcsóbban eladni. Azok az emberek, akiket csak az ár érdekel, gyakran az ilyen mesterkedések áldozataivá válnak. Túl sokat fizetni valamiért nem okos dolog, de sokkal nagyobb ostobaság túl keveset fizetni, mert ez esetben elveszíthetünk mindent, hiszen a megvásárolt tárgy nem tölti be a rendeltetését. A gazdaság törvénye szerint tilos nagy értékek olcsón történő beszerzése. Amennyiben a legolcsóbb ajánlatot választjuk, akkor ki kell fizetnünk az olcsó áru kockázati felárát is. Ha ezt meg tudjuk tenni, akkor elég pénzzel rendelkezünk ahhoz, hogy valami jobbat vásároljunk.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2018/1-2-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!