Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2018

Ariston Thermo Hungária Kft.

LYDOS – a hibrid vízmelegítő

Ariston Thermo Hungária Kft.


Vegyünk egy jó minőségű villanybojlert, illesszünk rá egy kicsi és egyszerű levegő-víz hőszivattyút, tegyünk rá egy könnyen kezelhető vezérlést és csinosítsuk igény szerint olasz dizájnnal: mi így készítjük a piaci újdonságot, az „A” energiahatékonysági besorolású Lydos hibrid vízmelegítőt. Egyedi megjelenés, könnyű felszerelés (akár készülékcsere esetén is), takart csatlakozások, egyszerű kondenzátum gyűjtés, high-tech kezelőfelület jellemzi.

A készülék a választható 80 vagy 100 literes hasznos térfogatával elegendő melegvizet képes előállítani, kielégítve egy akár 4 fős család teljes HMV igényét is. Az már csak beállítás kérdése, hogy kizárólag a környezetünk hőenergiájának felhasználásával, azaz hőszivattyús üzemmódban akarjuk használni, vagy ún. iMemory „kevert” üzemmódban (nevezhetjük még ECO, vagy gazdaságos üzemmódnak is), amikor a készülék egy gazdaságos 53 °C-os tároló hőmérsékletig hőszivattyús, felette pedig villamos fűtőpatronos üzemmódban melegíti a vizet. Boost (gyors) üzemmód aktiválása esetén a vízmelegítő egyszerre használja a hőszivattyút (~0,5 kW) és a villamos fűtőszálat (1,2 kW) a beállított hőmérséklet leggyorsabb elérése érdekében. Boost üzemmódban a készülék felfűtési ideje 15%-kal gyorsabb, mint tisztán villamos fűtéssel. A kívánt hőmérséklet elérése után a készülék visszaáll a beállított gazdaságos üzemmódra.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2018/1-2-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!