Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2019

2019 11. szám

Hozzászólások

Tanulságos életpályák – Halász Györgyné dr.

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Rébay Lajos

Tanulságos életpályák – Halász Györgyné dr.

Rébay Lajos

épületgépész, felelős műszaki vezető
RÉBAY Mérnökiroda Bt.

Számomra nagyon nehéz, sőt lehetetlen szakmai méltatást adni a Tanárnőről, mert nem vagyok méltó erre. Csodálatot és elismerést érdemel, amit szeretetből, kötelességtudatból, önmaga és a reá bízottak iránti felelősségtudatból tett. Az épületgépész oktatás fejlesztése, a Magyar Mérnöki Kamara teendőinek ellátása során találkoztunk leggyakrabban. Nagy hatással volt rám nyitottsága, készsége az együttműködésre, az előrejutásra, megállapodásra törekvése. Köszönettel és hálával tartozom ezért, és kívánom, hogy még sokáig tehessünk az épületgépész oktatásért.

Köszönöm az interjút. Rébay Lajos

 

A köszönetet szeretném kiegészíteni azzal, hogy sokat dolgoztam együtt a Tanárnővel debreceni tevékenysége kapcsán és a Magyar Mérnöki Kamarában is, a Minősítő Bizottság munkája során. Tevékenysége, az oktatás és a szakma iránt tanúsított elkötelezettsége mindig példamutató volt.
                              Dr. Barna Lajos

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2019/11-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!