Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2015

2015 6. szám

Hozzászólások

A Toshiba rákapcsol és egyetértési megállapodást ír alá

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

TOSHIBA AIR-COND

A Toshiba rákapcsol és egyetértési megállapodást ír alá

TOSHIBA AIR-COND


A Toshiba évtizedek óta a világ vezető, klímaberendezéseket és hőszivattyúkat gyártó vállalatai közé tartozik; az első cím, ha magas minőségű, megbízható és hatékony megoldásra van szükség. Ez az erős alap a legjobb feltétele a további növekedésnek, illetve annak, hogy újraélessze a Carrier céggel közös, 1999 óta létező vegyesvállalatot.

A kezdeti tárgyalások egyik fő témája az egyetértési megállapodás volt. Ez olyan stratégiai célkitűzés, amelyet tavasszal írt alá a Toshiba Corporation (Japán) és a United Technologies Corporation (U.S.). A megállapodás elsősorban azért jött létre, hogy új együttműködés valósuljon meg a fűtés, szellőzés és klímatechnika területen. A cél a forgalom megduplázása 3,2 milliárd US Dollárra 2020-ig. Ezt a nagy célkitűzést termékfejlesztéssel, műszaki és piaci befektetésekkel – Európában is – kívánják sikeresen megvalósítani. Az AIR-COND GmbH., mint a Toshiba termékek osztrák és kelet-európai értékesítési képviselete izgatottan várja a további innovatív termékeket és teljes körű megoldásokat.

A stratégiai együttműködés alapjait lefektették az egyetértési megállapodásban. Európa is örömmel nézhet elébe az igényeket még jobban kielégítő termékmegoldásoknak

 

Az első lépések már megtörténtek

A Toshiba termékválaszték még soha nem volt ilyen széles. A kínálatban eddig meglévő apró hézagokat betömték, ezzel nőtt a versenyképesség. A vezérlési opciókról elmondható, hogy a Toshiba készülékek manapság kényelmesen vezérelhetők mobiltelefonról. A „Residential”, vagyis otthoni használatra készült berendezésekhez komfort távirányítók állnak rendelkezésre, heti időkapcsolóval, az új érintőképernyő minősége pedig hasonló a táblagépekéhez és a legnagyobb felhasználói kényelmet biztosítja.

 

Megbízható minőség – évtizedek óta Toshiba ismérv:
• Komfort távirányítók heti időkapcsolóval
• Karcsú kialakítás Suzumi + inverteres oldalfali
  készülékek
• Új multi inverteres légcsatornás készülékek
• Wi-Fi és KNX opciók
• Szellőztető készlet 0–10 V teljesítményvezérléshez
• Oldalfali készülékek külső PMV-vel (impulzus motoros
  szelep)
• A mai trendnek megfelelő, kisebb teljesítményű
  készülékek minden teljesítményszegmensben

 

A jól bevált digitális inverter technológia mostantól kisebb teljesítményben is kapható, így a Toshiba klímakészülékek még szélesebb követelménytartományt fednek le.

 

További részletek lapunk 2015/6-os számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll (regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!