Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2018

Daikin Hungary Kft.

Hatékony, gazdaságos és hűvös – Daikin a nürnbergi Chillventán

Daikin Hungary Kft.


A legújabb környezetvédelmi szabályoknak megfelelő termékek és korszerű technológia: a Daikin büszkén mutatta be a Cillventán leginnovatívabb megoldásait, amelyekben egyesül a hatékonyság és a dizájn.

Ahhoz, hogy az eperszemek frissek maradjanak az eperföldtől a vásárló asztaláig vezető úton, a legjobb hűtőrendszerekre van szükség. Ilyenek például a Daikin HVAC-R megoldásai. Az eper példája végigkísérte a nürnbergi Chillventa 2018 vásárt is. 

A Chillventa látogatóinak és közönségének a Daikin bemutatta legújabb termékeit és megoldásait a VRV, a split, a Sky Air, valamint a szellőztető és hűtőberendezések témakörében, valamint ipari hűtési megoldásait a Daikin leányvállalatai (Zanotti és Tewis) révén. Nürnbergben társkiállítóként ott volt a Daikin Chemical Europe és leányvállalata, az AAF International, amely részecske-, gáz-, valamint HEPA- és ULPA-szűrőket gyárt minden lehetséges alkalmazáshoz.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2018/11-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!