Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2018

Dr. Szilágyi Zsombor

26. DUNAGÁZ Konferencia és Kiállítás

Dr. Szilágyi Zsombor

okl. gázmérnök, c. egyetemi docens

A DUNAGÁZ Zrt. hagyományos éves konferenciája az idén ismét Visegrádon volt, április 18-19.-én. A hazai gázszolgáltató ipar, a hatóságok, a képzési intézmények szakembereinek konferenciája az idén is érintette a legfontosabb napi problémákat, de több előadás is előre mutató műszaki újdonságokat mutatott be.

A konferencián több mint 170 résztvevő volt, és tizenegy cég állította ki termékeit, mutatta be műszaki és informatikai újdonságait.

A rendezvény fő védnöke a Nemzeti Közművek Zrt. volt. Az NKM két előadással is friss tájékoztatást adott az állandóan fejlődő cég célkitűzéseiről: Kóbor György elnök-vezérigazgató és Biczók András vezérigazgató helyettes tartott előadást. Kiemelték az NKM feladatai közül az informatika fejlesztését, a hatékonyság fokozását, a cég egyes egységeinek homogenizálását. A cégen belül a munkavállalók teljesítményének mérésével kiterjesztik a teljesítménybérezést is.

Az NKM előadói összefoglalták a társaság főbb céljait: a felhasználóknál okos eszközökkel biztosítani kell a kényelmes kommunikációt a szolgáltató felé, az ügyintézésben a digitalizációt fejleszteni kell, az elektromos autók terjedésének elősegítése is fontos cél, a napelem telepítések támogatását tovább kell fejleszteni, fontos cél a földgáz használat elősegítése a dízel járművek kiváltásánál.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2018/5-ös számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!