Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2017

2017 9. szám

Hozzászólások

Mofém Multibox termosztátos rendszer

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Németh Csaba

Mofém Multibox termosztátos rendszer

Németh Csaba

műszaki igazgató
Teka Magyarország Zrt.

2014-ben vezettük be Magyarországon a professzionális megoldásnak számító Multibox süllyesztett egy és két kifolyású kerámia vezérlős zuhany csaptelepet a TREND PLUS és JUNIOR EVO családokba.

A Multibox nem más, mint egy, a vízhálózatra kötött dugaszoló aljzat, így lehetőség van a különböző családokba tartozó csaptelep vezérlő egységeket cserélni és csatlakoztatni úgy, hogy nem kell a fal alatti részt megbontani.

2016. évben kifejlesztettük a termosztát vezérlős egy- és két kifolyású zuhany csaptelepet, így lehetőség nyílik a kerámiás egységet termosztátos csaptelepre váltani. A termosztátos csaptelepnek számtalan előnye van, így az egyszerű kezelhetőség, a gyorsan beállítható állandó hőmérsékletű víz a termosztát elemnek köszönhetően. A biztonsági hőmérséklet stop gomb 38 °C-ig engedi a hőmérséklet állítást, így gyerekek is biztonságosan használhatják forrázás veszélye nélkül.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2017/9-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!