Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2017

2017 9. szám

Hozzászólások

FläktGroup, a piac régi-új szereplője

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

DencoHappel Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe

FläktGroup, a piac régi-új szereplője

DencoHappel Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe


2016 novemberében a két nagy múltú és hazánkban is jól ismert légtechnikai gyártó, a DencoHappel (korábbi nevén GEA Klímatechnika) és a FläktWoods közös tulajdonba került, és ezzel létrejött a piac egyik legnagyobb ilyen jellegű vállalkozása.

Javában folyik a két termékválaszték „összegyúrása”. Már januárban megindultak a közös fejlesztések, a platformok egyesítése és a termékválasztékok kiegészítése:
például a Fläktwoods felvette termékei közé a DencoHappel fan-coil készülékeit és termoventilátorait, a DencoHappel pedig a FläktWoods ventilátorait, kompakt mini légkezelőit és más gyártmányait.

Magyarországon a FläktWoods eddig mindössze közvetítőkön, ügynökökön keresztül volt jelen, de ez mára megváltozott: alapvetően a DencoHappel saját tulajdonú képviselete látja el mindkét márka hazai képviseletét. Ezzel egy valóban impozáns méretű és hihetetlenül sokrétű termékválaszték jött létre, amelyet még felsorolni sem egyszerű.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2017/9-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!