Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2017

2017 9. szám

Hozzászólások

Környezetbarát hűtés és fűtés egyetlen rendszerrel, költséghatékonyan. Megérkezett az új, még energiatakarékosabb LG Therma V levegő-víz hőszivattyús rendszer

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

LG Electronics Magyar Kft.

Környezetbarát hűtés és fűtés egyetlen rendszerrel, költséghatékonyan. Megérkezett az új, még energiatakarékosabb LG Therma V levegő-víz hőszivattyús rendszer

LG Electronics Magyar Kft.


Az LG számos ponton megújította Therma V Split levegő-víz hőszivattyús rendszerét, amely amellett, hogy az elődmodellhez képest még nagyobb COP-értékre, azaz energiatakarékosabb működésre képes, hibatároló funkcióval könnyíti meg a karbantartást, a családi ház- és lakástulajdonosokat pedig még inkább kezelőbarát-egyszerű használattal és a beltéri egység vonzóbb formatervével győzi meg.

Továbbfejlesztett készülékcsaláddal lepte meg az LG Electronics (LG) azokat, akiknek fontos, hogy felépítendő vagy korszerűsítendő otthonuk hűtését, fűtését és a használati melegvíz előállítását környezetkímélő módon, energiahatékonyan, alacsony energiaköltségek mellett, helyi károsanyag-kibocsátás nélkül, a legkorszerűbb berendezésekkel valósítsák meg. 

A legújabb Therma V rendszer költséghatékonysági szempontból verhetetlen, a tervezéstől és a beépítéstől kezdve egészen az üzemeltetésig. Nincs szükség külön kazánt, vezérlő berendezéseket, füstgáz-elvezetést tartalmazó egységekre, továbbá külön hűtőberendezés alkalmazása is felesleges. Nem kell az engedélyköteles gáztervvel foglalkozni, ahogyan a gázfűtéshez szükséges adminisztrációs folyamatra sem kell időt pazarolni, továbbá a kéményépítés költsége is megtakarítható. Ezek a költségelőnyök az üzemeltetés során is jelentkeznek, hiszen csak egyetlen – ráadásul okos öndiagnosztikai megoldásokkal ellátott – rendszert kell karbantartani, és az időszakos kéményellenőrzés díja is elfelejthető. Az energiaszámla is alacsonyabb lesz, mint ha külön gázfűtést és légkondicionáló berendezéseket üzemeltetnénk.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2017/9-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!