Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2015

2015 11. szám

Hozzászólások

Új PANASONIC hővisszanyerős VRF rendszerek levegő-víz beltéri egységgel

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Branch Office

Új PANASONIC hővisszanyerős VRF rendszerek levegő-víz beltéri egységgel

Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Branch Office


A Panasonic új ECOI Hydrokit (levegő-víz beltéri egység) termékcsaládot vezetett be hővisszanyerős VRF rendszereihez. Az új beltéri egységgel felszerelt hibrid (levegő/víz és levegő/ levegő vegyesen) hőszivattyús VRF rendszerek alkalmazásakor jelentős energia-megtakarítás érhető el. A Panasonic hővisszanyerős VRF rendszerrel és az új szabályozóval (CZ-RTC5) ellátott ECOI Hydrokittel a piac egyik legjobban konfigurálható megoldása kerülhet a végfelhasználók kezébe.

Az új egység segítségével hővisszanyerős rendszer alkalmazásakor a hűtéskor keletkező hulladékhő HMV termelésre vagy fűtési meleg víz előállításra hasznosítható, amivel jelentős energia-megtakarítást érhetünk el.

ECOI hydrokit egység

 

Az ECOI hydrokit segítségével maximum 45 °C-os víz állítható elő hőszivattyús/hővisszanyerős fűtés vagy HMV üzemmódban, ami tovább emelhető 65 °C-ra a beépített kiegészítő fűtés segítségével. Egy rendszerbe akár több hidrokit is köthető, amelyek különböző üzemmódokban (HMV, hűtés, fűtés) működtethetők. A hydrokitek szabadon keverhetők a hagyományos (levegő-levegő) beltéri egységekkel.

Az új hydrokit, amely a Panasonic saját fejlesztésű „A” energiaosztályos vízköri szivattyúját tartalmazza, kombinálva a Panasonic HMV tárolóival, tökéletes megoldás a közepes méretű épületek melegvíz igényeinek a kielégítésére.

Az új vizes egység a piacon kapható hasonló berendezésekhez hasonlítva az egyik legkomplexebb kivitel. A szivattyú mellett a Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyú családnál alkalmazott összes biztonsági szerelvényt (áramláskapcsoló, légtelenítő, kiegészítő fűtés, tágulási tartály, manométerek stb.) tartalmazza az egység. Az új vizes beltéri egységek két méretben (9 és 14 kW) érhetők el.

 

További részletek lapunk 2015/11-es számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!