Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2015

2015 11. szám

Hozzászólások

A Daikin legújabb mini VRV megoldása – A Daikin tovább bővíti meglévő mini VRV sorozatát az új VRV IV S-sorozat kompakt változatával

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Daikin Hungary Kft.

A Daikin legújabb mini VRV megoldása – A Daikin tovább bővíti meglévő mini VRV sorozatát az új VRV IV S-sorozat kompakt változatával

Daikin Hungary Kft.


Egy méter alatti magasságával – a telepítő lábakat is beleszámítva –, a VRV IV S-sorozat kompakt változata a legalacsonyabb méretű kültéri egység az egész VRF piacon. Lakossági és kereskedelmi alkalmazásra egyaránt alkalmas, kis méreténél fogva maximális rugalmasságot biztosít mind a telepítésnél, mind a tervezésnél, szinte bárhova telepíthető, elrejthető akár alacsony fal, sövény vagy erkélykorlát mögé, diszkréten illeszkedik a környezetébe, szinte alig észrevehető.

Alacsony zajszintű megoldás, az S-sorozat tökéletes lakott területeken, ahol be kell tartani az építészeti előírásokat és fontos az alacsony zajszint is.

Kiemelkedő rugalmasság, sokoldalúság

Az új mini-VRV IV S-sorozat bevezetésével bővült a Daikin mini-VRV sorozata, így biztosítva még nagyobb választási lehetőséget a kivitelezők részére, hogy valóban bármilyen típusú épülethez megfelelő megoldást találjanak. Ahogy az új kompakt, egyfázisú hőszivattyús sorozat (4 és 5 LE-s méretben), úgy a hagyományos 4 – 5 – 6 LE-s hőszivattyús sorozat is – az 1 és 3 fázisú is – korszerűsítésre került, a VRV III technológiáról a VRV IV-re. Ezen kívül a VRV IV S-sorozat kiegészült további tagokkal is, a 8 – 10 – 12 LE-s, háromfázisú rendszerekkel, amelyek képesek a nagyobb teljesítmény-követelményeknek is megfelelni.

 

A hosszabb csövezési távolság lehetővé teszi, hogy az épülettől távolabb is elhelyezhető legyen a berendezés, hogy még kevésbé látszódjon, miközben az elölfújós kivitel szükségtelenné teszi a kültéri egység légcsatornázását, ami megtakarítást eredményez a telepítés során és lehetővé teszi, hogy a rendszert akár olyan szűk helyekre is tudják telepíteni, ahol korábban ez elképzelhetetlen lett volna bármely más kültéri egység esetében. Nagyobb épületek esetén akár 9 beltéri egység is csatlakoztatható egy kültéri egységhez, 200 m2-es méretig.

 

További részletek lapunk 2015/11-es számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!