Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2015

2015 11. szám

Hozzászólások

Megoldásokat kínálunk

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

TOSHIBA AIR-COND

Megoldásokat kínálunk

TOSHIBA AIR-COND


Az utóbbi években a klímaberendezésekkel szemben támasztott követelmények jelentősen megnövekedtek. A modern kényelem ma már együtt kell, hogy járjon az alacsonyabb energiafogyasztással és karbantartási költségekkel, a nagy felhasználói rugalmassággal és az egyszerű kezelhetőséggel.

Ezeknek a követelményeknek a TOSHIBA VRF rendszerek példamutatóan megfelelnek, és valós alternatívát kínálnak a hagyományos, vízalapú hűtő és fűtőrendszerekhez. Az új TOSHIBA SMMS-e újra bizonyítja, hogy milyen érdekes lehetőségek rejlenek a VRF technológiában, illetve, hogy milyen nagy előnnyel jár a közvetlen elpárologtatás, az inverter technológia és a jól átgondolt elektronikus szabályozás kombinációja. Ezek az előnyök nemcsak a tervezési és telepítési fázisokban érezhetők, hanem az üzemeltetés során is.

TOSHIBA SMMS-e: az új VRF rendszer – 2015 novemberétől szállítható

 

Alacsony költség és maximális kényelem

A piacon jelenleg számos rendszer kecsegtet magas kényelemmel és kiemelkedő gazdaságossággal. Megfelelhet azonban egy termék mindkét követelménynek? Igen, hiszen a Toshiba vállalat munkatársai évtizedek óta azon dolgoznak, hogy kiemelkedően hatékony rendszereket alkossanak. Az SMMS-e kifejlesztésénél a kényelem – mind a felhasználó, a telepítő és a tervező szempontjából – a kutatás középpontjában állt.

Sikerült egy rendszerbe integrálni a hűtést, a fűtést, a szellőztetést valamint a használati melegvíz előállítást, méghozzá kiemelkedő hatékonysággal, a kettős forgódugattyús kompresszorok valamint az előremutató vektorvezérelt inverter alkalmazásának köszönhetően.

Új elem az SMMS-e terméknél a megosztott leválasztó tolattyú, amely a nyomásveszteség minimalizálásával növeli a kompresszorteljesítményt. A speciális „gyémántszerű szénbevonat” garantálja a legjobb üzemelést a minimális mechanikus kopás mellett. A megnövelt sűrítési volumen is hozzájárul a teljesítménynövekedéshez.

 

Teljes kényelem

A végfelhasználó részére az SMMS-e garantálja a helyiség hőmérsékletének kiváló szabályozhatóságát, a biztos üzemelést valamint az optimális terhelésszabályozásnak köszönhető magas hatásfok révén az alacsony üzemeltetési költségeket. A megnövelt kényelem által a telepítés is egyszerűbb és gazdaságosabb.

Egyedülálló a Toshiba intelligens hűtőközeg szabályozása is („IFT – Intelligent Flow Technology”), amely biztosítja, hogy minden egyes beltéri egységhez megfelelő mennyiségű hűtőközeg jusson, függetlenül a készülék telepítési helyétől, a csővezeték hosszától, illetve a telepítés magasságkülönbségétől. Ez az egyedülálló technológia biztosítja a kül- és beltéri egységek üzemelésének folyamatos szabályozását a rendszerben elhelyezett érzékelők visszajelzése alapján.

 

További részletek lapunk 2015/11-es számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll (regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!