Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2018

Atlas Copco Hungary Kft.

Kompresszorok forradalmi technológiával

Atlas Copco Hungary Kft.


Az Atlas Copco VSD+ sorozata akár 50% energiát takaríthat meg.

Az ingadozó sűrítettlevegő-igény már nem problémaforrás. Épp ellenkezőleg: nagyban hozzájárulhat a költségtakarékossághoz. Bizonyíték erre az Atlas Copco kompresszorokban alkalmazott forradalmi VSD+ technológia.  Ezek az iparágban jelenleg forgalomban lévő legkompaktabb, legcsendesebb és főként a legtakarékosabb kompresszorok.

Az egyedülálló technológia az Atlas Copco fejlesztése, amely méltán tölt be vezető szerepet az ágazatban. A VSD+ (Variable Speed Drive) rövidítés egy függőleges szerkezetű, olajhűtésű, állandó mágneses motorral szerelt berendezést jelöl, amely a teljesítményét a sűrített levegőszállítás pillanatnyi igényei szerint alakítja. „Az egyedülálló technológiának köszönhetően az új Atlas Copco kompresszorok tartósan akár a felére csökkentik az energiafogyasztást. A teljes iparágat tekintve kétségkívül a legnagyobb költségmegtakarítást nyújtják” – fejtette ki Jan Krejčí, az ipari kompresszorok divíziójának Business Line Menedzsere.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2018/3-as számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!