Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2014

2014 7-8. szám

Hozzászólások

Fűtéskorszerűsítés kémény nélküli kivitelben!

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Technorgáz Kft.

Fűtéskorszerűsítés kémény nélküli kivitelben!

Technorgáz Kft.


Napjainkban az elavult, elhasználódott kémények, nyílászárók, lakások szigetelése, a gazdasági problémák kihívások elé állították a gázkészülék gyártást.

A társasházi lakások hőigénye 4–5 kW. A piacon 2010-ig ilyen teljesítményű zárt égésterű készülék nem volt.

A fentiekre jelent ideális és energiatakarékos megoldást a Cégünk által tervezett és gyártott MIKA-6E parapetes mini cirkó, illetve MIKA-6E Turbó - 6 kW-os turbós mini-kazán, amelyek egyedi megoldást kínálnak a parapetes konvektorral szerelt (parapetes változat) illetve kéménnyel nem rendelkező (turbós változat) lakások fűtésének korszerűsítésére!

A MIKA-6E típusú mini-kazán egy 60-70 m2-es, 180-220 légköbméteres lakás fűtését és melegvíz ellátását képes megoldani.

Az elsődleges feladat a konvektoros lakások központi fűtésre történő átalakítása volt, amelynek feltételeit az OTÉK szabályozás határozza meg, amely a homlokzati égéstermék kivezetés tekintetében 6 kW-os korlátot szabott.

Az újdonság, hogy ezt a teljesítményhatárt biztosítják a mini-kazán parapetes, illetve ventilátoros változatának ipari mintaoltalommal védett típusai.

 

További részletek lapunk 2014/7-8-as számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll (regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!