Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2014

Márciusi számunk két fontos szakmai rendezvényre összpontosít: a március végén sorra kerülő VIII. Kéménykonferenciára és az ezt követő Construma kiállításra. Ennek megfelelően több, az égéstermék-elvezetéssel kapcsolatos cikket olvashatnak a lapban, a korszerű kialakításokról, az égéstermék-elvezető rendszerek okozta energiaveszteség csökkentéséről és a rosszul működő berendezésekkel kapcsolatos balesetek egyik megelőzési eszközéről, a hiteles szénmonoxid-érzékelőkről.

A Construma egyik központi rendezvénye, a RENEO kiállítás és az azt kísérő szakmai konferenciák során az épületek energiafelhasználásának csökkentése, a megújuló energiaforrások felhasználása lesz, ezért több cikkünk szerzői is olyan korszerű megoldásokat mutatnak be, amelyek hozzájárulnak az energiafelhasználás csökkentéséhez. A RENEO kiállítást kísérő konferenciák részletes programját is megtalálhatják lapunkban.

Mindegyik említett szakmai rendezvényen ott leszünk, az érdeklődők betekinthetnek aktuális és korábbi számainkba és kiadványainkba. Várjuk észrevételeiket és javaslataikat is.