Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2014

TERC Kft.

A TERC Kft. költségvetés-készítő programjai komplett megoldást kínálnak!

TERC Kft.


Biztosan állíthatjuk, ha egy vállalkozás közel 30 éve sikeresen foglalkozik költségvetés-készítő szoftverek fejlesztésével, forgalmazásával, akkor ott értenek az adott területhez. A TERC Kft. esetében erre kézzelfogható bizonyítékokat is találunk.

Bizonyára akadnak még olyanok, akik emlékeznek az 1980-as évek kultikus számítógépére, a Commodore 64-re. És talán olyanok is, akik a játékok mellett találkoztak a TERC C64-re kifejlesztett Építőipari Vállalkozói Programrendszerével. A cég nem ma kezdte a költségvetés-készítő és -kiíró programrendszerek fejlesztését, s aki az építőiparban dolgozik, annak bizonyára rémlik még a VIKING, a KIVI, a KING és a CÉZÁR szoftvernév is, amelyek igen összetett, de mégis átlátható módon tették lehetővé a költségvetések és számlák készítését, hatalmas, folyamatosan frissülő adatbázisra támaszkodva.

Változnak az idők, a floppy helyett ma már interneten keresztül is frissülhet az adatbázis és időközben ezek a programok is integrálódtak egy még modernebb – többek között Windows 8 alatt is használható – rendszerbe.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!