Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

Májusi számunk első felében a gázellátással, a korszerű gázfogyasztó készülékekkel kapcsolatos cikkeket olvashatnak, tekintettel arra, hogy szeretnénk felhívni a figyelmet a június 15-17-én megrendezésre kerülő IV. Közép-Európai Gázkongresszusra, amely egyúttal a 43. Nemzetközi Gázkonferencia és Szakkiállítás is lesz. Szerzőink a B típusú gázkészülékek légellátásához szükséges gyártói adatokkal foglalkoznak, valamint bemutatják a Felelősségi Mátrix kidolgozásának alapgondolatát és eredményeit. Ezeket a cikkeket korszerű termékfejlesztések eredményei egészítik ki. Ezek az új berendezések és készülékek kapcsolódnak a megújuló energiaforrásokhoz, valamint kapcsolt villamos- és hőenergia-termelésre alkalmasak, így fokozottan megfelelnek napjaink energiahatékonysági elvárásainak.

Ebből a számunkból sem hiányozhatnak a hőszivattyúk alkalmazásával kapcsolatos gondolatok, valamint a korszerű rendszerkialakítás eszközei. Beszámolunk Bánhidi László professzor köszöntéséről és egy épületgépész napról, ahol a BME épületgépész hallgatói a tananyagon túlmutató felkészültségükről és játékos kedvükről adtak tanúbizonyságot.

A szakmai írásokat és híreket ismét szabványjegyzék közreadásával egészítettük ki, ezúttal a gázellátás témakörét átfogva.