Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

Márciusi számunkban ismét több érdekes és fajsúlyos szakmai cikket olvashatnak, például a matematikai rendszerelmélet alkalmazásáról épületgépészeti optimalizációs feladatok megoldására, a napelemes hűtés megoldásairól és alkalmazási lehetőségeiről, vagy a kompakt nyomáskülönbség-szabályozó szelepekről. Emellett bemutatjuk a 2010. évi épületgépészeti tervpályázat egyik díjazott pályamunkáját és rövid ismertetést adunk a február végén lezajlott Pollack Expo rendezvényről, valamint az új tagozati elnökség munkamódszeréről.

Több újdonságról is olvashatnak a lapban, így új geotermikus hőszivattyúról, egységbe szerkesztett kondenzációs kazánról és hőszivattyúról, korszerű labortechnikai szabályozórendszerről, villamos kazánokról, valamint előre gyártott hőközponti elemekről, amelyek megkönnyítik a meglévő kazántelepek korszerűsítését.

Tájékoztatást adunk a Bethesda Kórházban zajló nagy rekonstrukcióról, amely során megújuló energiaforrásokra alapozzák a hőellátást, továbbá egy nemzetközi versenyről, amelyen a magyar egyetemi hallgatók csapata is részvételi lehetőséget kapott.

Felhívjuk a figyelmet a közelgő Hungarotherm és Dunagáz Napok rendezvényre, valamint az ezeket követő RENEXPO kiállításra.