Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

Október 13-14-én sikerrel zajlott le a 17. Épületgépészeti, Gépészeti és Építőipari Szakmai Napok rendezvény, amelyről értékelést olvashatnak októberi számunkban. Két lektorált cikk is a szaknapok keretében megrendezett tudományos konferencia anyagán alapszik. Ezek mellett további két lektorált cikk jelent meg ebben a számban, amelyek közül kiemeljük az iparosított technológiával készült lakóépületek energiahatékonysági korszerűsítésének tervezésével kapcsolatos esettanulmányt.

Ebben a számban is több érdekes cikket olvashatnak a korszerű, energiatakarékos, a belső komfortot biztosító berendezésekről és rendszerekről, így például a hővisszanyerő berendezésekbe építhető „entalpia”-hőcserélőről, a tárolós kondenzációs fali gázkazánokról vagy forgódobos szellőztető központokról.

Idén december 2-a a Magyar Épületgépészek Napja, amelyen kiállítás, konferencia, kerekasztal-beszélgetés biztosítja az ismeretek bővítését, a tapasztalatcserét, a véleménynyilvánítást és a találkozást a kollégákkal. Erre a kiemelkedő eseményre borítónkon egész oldalas hírrel hívjuk fel a figyelmet.