Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2019

Melquiond, Erick

Az épületgépészeti termékek európai minősítése (angol nyelvű)

Melquiond, Erick

President
Eurovent Certita Certification

Az épületgépészet területén egyre szigorúbb a szabályozási háttér. A beépítendő fő berendezések minőségének és megfelelőségének a megítélése egyre nehezebb a végfelhasználók számára. Az Eurovent Certita az épületgépészeti fő berendezések harmadik fél általi, független tanúsításával egyszerű és közérthető módon nyújt naprakész segítséget a tulajdonosok, a tervezők, a kivitelezők és a későbbi üzemeltetők számára. A tanúsított berendezések jellemzői, közöttük a teljesítmény és energetikai adatok megtalálhatók az Eurovent Certita honlapján. A 11 ország 30 akkreditált laboratóriumában mért adatok felhasználhatók a különböző önkéntes tanúsítási és minősítési rendszerekben (pl. tagállami épületenergetikai szabályozás, energetikai tanúsítás, közbeszerzések) is.

Az Eurovent Certita harmadik fél általi tanúsításának tapasztalatait bemutató cikk REHVA Journal 2019/1-es számában jelent meg.

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2019/7-8-as számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!