Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2019

ENGIE Magyarország Kft.

Megújulva az energiahatékonyság szolgálatában

ENGIE Magyarország Kft.


A Cothec Kft. 20 éves múlttal rendelkezik a magyar energetikai szolgáltatások piacán. Az elmúlt évek számos változást, kihívást, folyamatos fejlődést hoztak. Ezúton is szeretné partnereinek és ügyfeleinek megköszönni együttműködésüket, bizalmukat és támogatásukat.

A Cothec Kft. környezetbarát műszaki alapú energetikai szolgáltatásainak köszönhetően több mint 200 önkormányzati és állami tulajdonban lévő épület, továbbá közel 80 lakóépület energetikai berendezése újult meg 20 év alatt. Tevékenysége révén 15 000 t/év CO2-megtakarítást sikerül elérni (ez megfelel kb. 5000 családi ház éves kibocsátásának), ami bizonyítja a cég környezettudatos gondolkodását. A decentralizált hőtermelés környezetre gyakorolt kedvező hatásait szem előtt tartva 2009-től már 4 város távhőszolgáltatását és két város távhő termelését látja el több mint 2000 fogyasztó megelégedésére.

Nagyobb referenciái közé tartozik a Hajós Alfréd Uszoda, az Opel gyár, a győri Petz Aladár Megyei Kórház és a Keleti pályaudvar energetikai rendszereinek felújítása és energiahatékony működtetése.

2019-es év során a vállalat újjászületik, s a régi tapasztalatokkal a háta mögött, további szakértő kollégákkal a „fedélzeten”, megújult lendülettel, új köntösben igyekszik partnereivel és ügyfeleivel továbbra is eredményes együttműködést folytatni.

Az ENGIE konszern tulajdonában álló, főként épületgépészeti kivitelezést és energetikai rendszerek üzemeltetését és karbantartását végző Cofely Kft. 2019 során beolvadt a Cothec Kft.-be. Ezzel augusztus 1-én létrejött az ENGIE Magyarország Kft.

Az ENGIE konszern a világ 70 országában van jelen, kulcsmutatói impozánsak.

Az ENGIE Magyarország Kft. a Cothec és a Cofely értékláncából kiindulva egybeolvasztja a cégek erősségeit, így a magyar energetikai piacon olyan komplex és környezetbarát energetikai megoldásokat nyújtó szakcég jött létre, amely a projektötlet megvalósulását a tervezéstől a kivitelezésen át a finanszírozással egybekötve egészen az üzemeltetésig, karbantartásig és a teljes körű energiaszolgáltatásig tudja biztosítani.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2019/7-8-as számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!