Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2018

Dr. Barna Lajos

Elnökségi ülés Veszprémben

Dr. Barna Lajos

A Konferencia Szervező Bizottságának elnöke

A Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozatának elnöksége a Veszprém Megyei Mérnöki Kamara Épületgépészeti Szakcsoportjának meghívására soron következő ülését április 27-én Veszprémben, a Hangvilla Közösségi Tér konferenciatermében tartotta. Az ülésen az elnökség tagjain kívül részt vett Nagy Gyula, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke és Zalavári István, a Veszprém Megyei Mérnöki Kamara elnöke, valamint a szakcsoport vezetőségének tagjai: Tuczai Attila, Fülöp Béla, Petrika László, Nagy Ernő és Minyó János.

A megjelenteket az Épületgépészeti Szakcsoport elnöke, Tuczai Attila köszöntötte, majd Gyurkovics Zoltán, az Épületgépészeti Tagozat elnöke vezetésével az elnökség áttekintette az elmúlt időszak történéseit. Gyurkovics Zoltán tájékoztatást adott a feladat alapú pályázatok (FAP) elbírálásáról. Elmondta, hogy a tagozat részéről három pályázat érkezett be, ebből egy támogatásáról döntés született, kettő egy megismételt kiírás keretében még versenyben lehet.

Ugyancsak szó esett a 2018. szeptember 28.-ára tervezett Tervezői Konferencia szervezéséről is.

Az ülésen felszólalt Nagy Gyula, az MMK elnöke is. Felhívta a figyelmet a május 12-én sorra kerülő Küldöttgyűlésre, amelynek helyszíne ezúttal is a BME Központi épületének Díszterme lesz. A Küldöttgyűlésen az MMK Elnöksége előterjeszti az elmúlt egy évben végzett munkáról szóló beszámolóját és a 2018. évi költségvetés módosítására, valamint a 2019. évi költségvetési tervre tett javaslatait.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2018/4-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!