Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2018

TOSHIBA AIR-COND

A TOSHIBA R32 hűtőközeget használó új termékekkel járul hozzá környezetünk megőrzéséhez

TOSHIBA AIR-COND


A klímaszakma lépésről lépésre egyre közelebb kerül az új R32 hűtőközeghez – a TOSHIBA a Light Commercial szegmensben megbízható Super Digital Inverter kültéri egységeinek új generációjával a hatékonyság csúcsát kínálja: a 7 kW-os készülék ipari, top kategóriás 9,40-es SEER és 5,50 SCOP értékei lenyűgözőek!

A TOSHIBA a „Leading Innovation”-nel a gyártás és a termékhasználat tekintetében kezdettől fogva összhangban áll a környezettel. Mit érne a főimportőr AIR-COND aktuális „Love is in the Air” szlogenje, ha ez a levegő nem lenne tiszta és a további generációk számára is felhasználható? Eziránt elkötelezettek a TOSHIBA split háztartási készülékkategória termékújdonságai is. A csaknem 70%-kal alacsonyabb globális felmelegedési potenciál, megszorozva a kb. 30%-kal kevesebb hűtőközeg-töltési mennyiséggel, az azonos értékű R410A osztott rendszerhez képest mindössze kb. negyedannyi CO2 egyenértéket eredményez az R32 esetén. A jövőben ehhez fognak igazodni az osztott klímaberendezések.

A TOSHIBA kitesz magáért – az R32 végső soron néhány komoly előnnyel rendelkezik: a kiváló hőátviteli képesség, a megfelelés az aktuális EU szabályozásoknak és – nem utolsó sorban – a vonzó világpiaci ár fényes jövőt biztosít az R32 számára. Az energetikai tényezők különösen nagy jelentőséggel bírnak, hiszen a fűtés és hűtés energiafelhasználása a teljes fogyasztás 50%-át teszi ki az EU-ban – tehát mindannyian felelősek vagyunk kék bolygónk és a következő generációk jövőjéért.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2018/4-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!