Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2017

Weishaupt Hőtechnikai Kft.

Hungarotherm-2017 díj a Weishaupt WTC készüléknek

Weishaupt Hőtechnikai Kft.


Weishaupt a jót még jobbá tette: a kiállítás után kezdődik az új Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B kondenzációs készülék magyarországi forgalmazása. Hatékonyság, megbízhatóság és világos kezelhetőség: ez jellemzi az új díjnyertes Weishaupt Thermo Condens WTC-GW B kondenzációs készüléket.

Három év intenzív fejlesztési munka eredménye az új készülék-sorozat, amely – a Weishaupt szokásainak megfelelően – számtalan gyakorlati teszten vizsgázott. A WTC-GW B (a már sokszor bevált) WTC-GW A modell számtalan értékét megtartva kiegészült a színes grafikus szabályozó- és kezelőfelülettel és a tovább optimalizált tüzeléstechnikával. Rendelkezik továbbá egy állapotjelző fénycsíkkal is – amelyet az üzemeltető ki is kapcsolhat…

A végső megoldás közel 40%-kal kisebb égőméret mellett még hatékonyabb és (az egyedülálló szívási zajcsillapító miatt) még csendesebb üzem lett. Persze az új Thermo Condens készülék a korábbi – teljesítményben azonos – modell esetén teljesen megegyező befoglaló méreteket és csatlakozásokat kínál.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2017/4-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!