Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2017

Schwank Magyarországi Képviselet

Világújdonságok a csarnokfűtések területén

Schwank Magyarországi Képviselet


Sajtótájékoztató keretében mutatta be április 5-én Pascal Ruhnke értékesítési igazgató a szaksajtó képviselőinek a Schwank cég újdonságait, amelyekkel az ISH 2017 kiállításon jelentkezett. A két világújdonság a sötétsugárzók új generációja és a SchwankControl, a csarnokfűtések szabályozója.

Ezen kívül szó esett a kapulégfüggönyök új sorozatáról, a SchwankAir berendezésekről, valamint a teraszsugárzók terén várható fejlesztésekről is.

A sötétsugárzók új generációja

Az új generációs deltaSchwank sorozat világpremierjét ünnepelte az ISH 2017 kiállításon. Az innovatív sötétsugárzó a világon először ötvözi a kondenzációs technológiát a tökéletes gáz-levegő keverék automatikus beállítással. A korábbi megoldásokhoz képest sokkal tisztább égési folyamatot garantálva biztosítja a legmagasabb hatásfokot, fokozat nélküli, modulációs üzemben is, vagyis részterheléses fűtés esetében. 

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2017/4-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!