Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2017

Lászlófi András

„Minél intelligensebb, annál jobb”

Lászlófi András

okl. gépészmérnök, mérnök tanácsadó
REHAU Kft.

Ez a gondolat hatotta át a REHAU standját idén március 14. és 18. között a Frankfurtban megrendezett ISH nemzetközi, épületgépészeti szakmai kiállításon. Akár analóg, akár digitális, kézzel vagy géppel: minél okosabb a megoldás, annál jobb. Hiszen bárki vesz ma egy okos eszközt, azt reméli, hogy megkönnyíti a munkáját. Így van ezzel az épületgépész szakma is, hiszen gyors és precíz munkát csak olyan termékekkel lehet végezni, amelyek magukon hordozzák az intelligens innováció jegyeit. Így kerülnek előtérbe az intelligens otthoni megoldások mellett a fűtés, felületfűtés/-hűtés, higiénikus ivóvízhálózatok esetén a nagy hatékonyságú telepítési megoldások, a gyorsaság és a pontosság.

A REHAU stand két szinten összesen 560 négyzetméteren három tematikus termékcsoportra összpontosított. Az újdonságokról, a nagy hatékonyságú, gyors és pontos telepítési megoldásokról a szakmai napok során óránként bemutatóval egybekötött előadás volt látható, amelyet minden esetben nagy érdeklődés kísért.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2017/4-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!