Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2017

2017 6. szám

Hozzászólások

Új dimenziók a kondenzációs kéménytervezésben – A H-Flue System Kft. új fejlesztésű, online kéménytervező- és méretező programja leegyszerűsíti a mindennapi munkafolyamatokat

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

H-Flue System Kft.

Új dimenziók a kondenzációs kéménytervezésben – A H-Flue System Kft. új fejlesztésű, online kéménytervező- és méretező programja leegyszerűsíti a mindennapi munkafolyamatokat

H-Flue System Kft.


A cég több éves kivitelezői tevékenységet követően 2011 óta foglalkozik égéstermék-elvezetők forgalmazásával. A kondenzációs technológia térnyerése és a szakmán belüli egyre szigorodó szabályozás eredményeként 2017-ben a SAS computer és a Bausoft Kft. közreműködésével a H-Flue System Kft. kifejlesztette a hazánkban egyedinek számító kéménytervező és méretező programot, amely a cég honlapjának online felületén lehetőséget nyújt a kondenzációs kémény megtervezésétől, a komplett árajánlat elkészítésén és az anyagbeszerzésen keresztül a hő- és áramlástechnikai méretezéséig.

A kondenzációs kémény megtervezése

A kéménytervező program jelenlegi állapotában a max. 60 kW-os teljesítményű (lakossági) kondenzációs kazánokhoz leggyakrabban alkalmazott, a cég által forgalmazott H-FLUE égéstermék-elvezetők tervezéséhez használható.

Ezzel a program lehetőséget nyújt mind az egyfalú osztott, mind a koncentrikus „cső a csőben”, mind pedig a többrétegű külső szigetelt rendszerek megtervezéséhez a kiválasztott átmérőben. 

Az égéstermék-elvezető anyagát tekintve lehet: PPs, PPs/Alu, INOX, INOX/INOX, szigetelt INOX/INOX.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2017/6-os számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!