Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2017

2017 6. szám

Hozzászólások

Újabb segítség a tervezőknek a Fujitsu Klímától

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Lánczi János

Újabb segítség a tervezőknek a Fujitsu Klímától

Lánczi János

főmérnök
Columbus Klímaértékesítő Kft.

A TERC program 2017. II. félévi frissítésében elérhetővé válnak a FUJITSU-GENERAL Limited által gyártott klímaberendezések. Sok tervező és kivitelező napi szinten használja ezt a szoftvert, mert jelentősen gyorsítja az anyag kiírást, a költségvetés készítést és az ajánlatadást is. A FUJITSU több mint 200 terméke az alábbi fejezeteknél található meg:

84-001 Lakossági és ipari klímaberendezések

Oldalfali, kazettás, légcsatornázható, parapet/mennyezeti és padlóra állítható berendezések lakossági és kereskedelmi klímatechnikai igények kiszolgálására.

A multisplit klíma, ha egy nagyméretű helyiségben egyenletes hőmérséklet kialakítása a cél, illetve több helyiségben szükséges klímaberendezés. Előnye, hogy egy kültéri egységhez több beltéri egység is csatlakoztatható. A beltéri egységek kivitele is lehet különböző, vagyis egy kültéri egységhez csatlakoztatható vegyesen oldalfali, kazettás, légcsatornás stb. készülék is. A Fujitsu klíma legnagyobb multi kültéri egységéhez akár 8 darab beltéri egység is csatlakoztatható.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2017/6-os számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!