Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2017

2017 6. szám

Hozzászólások

A TOSHIBA a RAV és VRF ipari alkalmazásokhoz tartozó mindkét szegmensét egy új, kompakt Euroraster négyutas kazettás készülékkel bővíti

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

TOSHIBA AIR-COND

A TOSHIBA a RAV és VRF ipari alkalmazásokhoz tartozó mindkét szegmensét egy új, kompakt Euroraster négyutas kazettás készülékkel bővíti

TOSHIBA AIR-COND


Mit lehet egy 60x60-as kazettás készüléken javítani? Ennél a beltéri egységnél a cél az, hogy a paneljével egy Euroraster fedőelembe lehetőleg harmonikusan beilleszkedjen.

A TOSHIBA leleményes mérnökei azonban itt is lehetőséget találtak arra, hogy megoldásuk a mezőnyből kiemelkedjen.

Az új kompakt kazettás készülékek nem csupán a létező Line-Up beltéri egységek javított vagy kibővített változatai, hanem az alapoktól újratervezett és -fejlesztett egységek. A RAV single-split rendszerekhez 2,5 és 5,0 kW között három teljesítményfokozattal érhetők el. A VRF rendszerekhez pedig 1,7 és 5,6 kW között hat névleges hűtőteljesítmény áll rendelkezésre.

Tekintsük most át egy kicsit részletesebben a jellemzőiket. Elsőként a karcsú kivezető panel tűnik szembe: csupán 62x62 cm-es méretével a panel pereme tökéletesen belesimul a körülötte lévő rácsozatba, emiatt a megjelenése is sokkal tetszetősebb. Ehhez az alig 12 mm-es magassága is jelentősen hozzájárul.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2017/6-os számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont csak havonta egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!