Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

2011 7-8. szám

Hozzászólások

Új Aermec HBI osztott rendszerű inverteres levegős hőszivattyú termékcsalád

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Oktoklima Kft.

Új Aermec HBI osztott rendszerű inverteres levegős hőszivattyú termékcsalád

Oktoklima Kft.


Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy az Oktoklíma Kft. kínálatában kapható az Aermec új HBI termékcsaládja, az inverteres osztott rendszerű, nagy hatékonyságú hőszivattyú, aktív hűtésre, fűtésre max. 55 °C vízhőmérsékletig, valamint használati melegvíz készítésére. A berendezés öt méretben, 8 és 16 kW közötti tartományban hozzáférhető. A COP akár 4,5 és az EER akár 3,8 is lehet típustól függően, sugárzó felületekhez kapcsolt üzemmódok esetében.

A kiemelkedő hűtési és fűtési hatékonyság kedvező éves üzemeltetési költségeket biztosít, tökéletes komfort mellett.

Hőszivattyús üzemmel 50 °C hőmérsékletű használati melegvíz készíthető, de a tárolóban elhelyezett kiegészítő elektromos fűtőszállal akár 80 °C-ra is felfűthető a víz. A berendezések összes kiegészítő elektromos fűtési funkcióját a felhasználó saját tetszése, illetve a rendszer igényei alapján változtathatja.

A berendezés széles üzemeltetési tartományban használható, hűtésben +10 és +48 °C között, fűtésben –20 és +35 °C között, használati melegvíz készítésre pedig –20 és +45 °C között alkalmas. A maximum 30 m gázoldali csővezeték kiépítési hossz és a 15 m szintkülönbség nagy rugalmasságot biztosít az elhelyezésre. A működési paramétereket a független Eurovent minőségbiztosító intézet tanúsítja.

A hőszivattyú két részből áll, az R410a hűtőközeggel üzemelő kompresszoros kültéri egységből (HBI_C) és a beltéri hidroelemből (HBI_E).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!