Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

HERZ Armatúra Hungária Kft.

HERZ szerelvények a vízellátásban

HERZ Armatúra Hungária Kft.


A HERZ már több mint száz éve a szerelvénytechnikai piac oszlopos tagja. Hírnevét az épületen belüli vízvezetékek szerelése terén többek között a bronzból készült, megbízható elzáró- és kifolyócsapjaival alapozta meg. Az 50 évvel ezelőtt piacra dobott STRÖMAX A és STRÖMAX R modell ma már klaszszikusnak számít a szerelők körében. Egy 1998-as uniós irányelv alapján új szabályozást vezetett be az „ivóvízvezetékek szerelvényeinek” piacán az osztrák kormány. A törvény egyik legfontosabb újdonsága, hogy megkülönbözteti a szaniter- és ivóvízvezetékekhez, valamint a fűtési- és hűtési körökhöz való szerelvényeket.

Az épületeken belüli vízvezetékek szerelvényeinek és fittingjeinek speciális – az emberi szervezetre ártalmatlan – anyagból kell készülniük. A HERZ által az ivóvízvezetékekbe szánt szerelvények és fittingek már több mint 10 éve egy bronzhoz hasonlatos anyagból, alacsony cinktartalmú sárgarézből készülnek. Speciális anyagszerkezetük megakadályozza, hogy a cink kiváljon a rézcink ötvözetből, így megelőzi termékeink károsodását.

Az alacsony cinktartalmú rézből készült termékeink elnevezése általában a „DR” vagy „CR” jelölést tartalmazza. A rövidítések az angol Dezincification- (cinktelenedés-) vagy Corrosion- Resistant Brass (korrózióálló sárgaréz) kifejezésre utalnak.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!