Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

LG Electronics Magyar Kft.

MULTI V III.

LG Electronics Magyar Kft.


AVRF technológia legújabb fejlesztései az energiahatékonyság és a komfort szolgálatában:

LG MULTI V III.

Az LG Electronics fejlesztések iránti elkötelezettségének eredményeként 2011-től a magyarországi piacon is elérhető az LG MULTI V Plus III, amely a termékkínálatot tekintve a MULTI V PLUS II szériát váltja fel. A II-es szériában már megismert és megszeretett tulajdonságokat továbbfejlesztve kapjuk vissza, kiegészítve számos új kényelmi opcióval. A PLUS III termékcsaládhoz számtalan bejegyzett szabadalom kapcsolódik, mint például a HiPOR olaj-visszavezetés, vagy a folyamatos fűtés (leolvasztási ciklus alatt is).

A fejlesztések jelentős része a hatásfok további javítását célozta meg. Ennek részeként a berendezések egy új kompresszorcsaláddal vannak felszerelve, ez a V-SCROLL, ahol a karter tér nem a szívó, hanem a nagynyomású oldalon kapott helyet. Ez lehetőséget biztosít a bypass típusú olaj-visszavezetés helyett az olajszivattyúval működő, ún. HiPOR rendszer alkalmazására. Önmagában az olaj-visszavezetés módjának a megváltoztatása átlagban 3%-kal növeli a hatásfokokat (COP, EER). Emellett a nagyon hideg környezeti hőmérsékletek esetén a korábbiaknál is megbízhatóbb működést, elsősorban olajozást tesz lehetővé.

A MULTI V III az első elektromos meghajtású VRF, amely a télen időnként szükségszerű leolvasztás ideje alatt (4–5 óránként 5–7 perc) sem hagyja teljesen fűtés nélkül a felhasználót. Ez a két részre osztott és egymás után leolvasztott kivitelű külső hőcserélőnek köszönhető. Ez az előny a hagyományos beltéri egységek folyamatos működése mellett, a légkezelős alkalmazások esetén mégnagyobb jelentőséggel bír.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!