Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

Fördős Norbert

Vaillant termékújdonságok 2011-ben

Fördős Norbert


Vaillant Saunier Duval Kft.

A Vaillant Group hazai leányvállalata ebben az évben több termékszegmensben kínál újdonságokat, amelyek közül természetesenmost is a szolár rendszertechnika, valamint a megújuló energiaforrásokat hasznosító hőtermelők szerepelnek nagyobb súllyal. Ezekről a termékekrőlmost az alábbiakban adunk rövid áttekintést.

Családi és ikerházak napenergiával támogatott használati melegvíz készítésére hosszú évek óta tökéletes alternatíva a Vaillant drainback elven működő szolár rendszere, az auroSTEP plus. Ennek a termékcsaládnak minden kétséget kizáróan több előnye, mint hátránya van: télen nincsen fagyveszély, felépítse és működése roppant egyszerű, a stagnálási állapotban pedig nem forr fel a hőhordozó közeg, ami növeli a vízglykol keverék élettartamát, illetve a karbantartási intervallumok (pl. folyadékcsere) hosszát.

A nyomás alatt működő, használati melegvizet készítő szolár berendezések piaca azonban elég tág, ezért a Vaillant az innovatív és versenyképes árral rendelkező auroSTEP plus termékcsalád mellett 2011 augusztusától új és kedvező árfekvésű, nyomás alatti szolár csomagot is kínál Solar Entry Set néven.

Ebben az összeállításban újdonságot alapvetően az új, 300 literes szolár bivalens használati melegvíz tároló (auroSTOR VIH S 300 L), valamint az auroTHERM pro VFK 125/2 síkkollektor jelent, a többi alkotóelem már ismert Vaillant „családtag”.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!