Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2010

2010 7-8. szám

Hozzászólások

Bemutatkozik az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Műanyagvizsgáló Laboratóriuma

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

ÉGÁZ-DÉGÁZ Földgázelosztó Zrt.

Bemutatkozik az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Műanyagvizsgáló Laboratóriuma

ÉGÁZ-DÉGÁZ Földgázelosztó Zrt.


A Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. a GDF SUEZ Csoport tagjaként részese Európa egyik legnagyobb gázipari hálózatának. A csoport kiemelkedő jelentőségű tevékenységet végez a földgázkitermelés, -szállítás, - szolgáltatás, illetve a gázipari ágazaton belüli kutatás-fejlesztés területén. Az európai szintű hálózat lehetővé teszi az erőforrások kedvezőbb és hatékonyabb kihasználását országos és regionális szinten, illetve a folyamatos tapasztalatcserét az anyavállalat és a leányvállalatok között.

Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. a K+F területhez kapcsolódó tevékenységeitMűanyagvizsgáló Laboratórium üzemeltetésével erősíti.

Laboratóriumunk elődje 1974-ben azért alakult meg, hogy segítse a polietilén hálózatépítést. A több évtizedes kutatás- fejlesztés és tapasztalatgyűjtés arra ösztönözte Társaságunkat, hogy egy jól működő minőségirányítási rendszert alakítson ki. 1996-tól NAT nemzeti akkreditáltsággal, 2007-től pedig már DGA nemzetközi akkreditáltsággal rendelkezünk, amelynek köszönhetően vizsgálataink érvényessége már nemcsak az országhatáron belülre terjed ki, hanem nemzetközileg is elismertté teszi laboratóriumunkat. Külföldön szerzett tapasztalataink lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy az eredmények ismeretében továbbfejlesszük tudásunkat.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!