Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2010

Ebben a számunkban a fűtőtesteket, az energiatakarékosságot és a korszerű új megoldások bemutatását állítottuk a középpontba. A fűtőtestek méretezési és alkalmazási kérdéseit az alacsony hőmérsékletű fűtések szempontjából értékeli első cikkünk szerzője. A későbbiekben monolitbetonba épített fűtési rendszert mutatunk be. Emellett a napenergia fűtési és hűtési célú felhasználását, a hőszivattyúk elpárologtatójának méretezéséhez szükséges hőátadási tényező matematikai modelljeit mutatják be a lapban található cikkek.

Az előző hónapban rendezték a CLIMA 2010 Világkonferenciát, amelyről részletesen tájékoztatjuk olvasóinkat. A konferencián, az egyetemi hallgatók részére kiírt pályázaton szép siker született; a díjazott munkát bemutató cikket megtalálhatják lapunkban.

Több szakmai eseményről is beszámolunk, és felhívjuk figyelmüket a szeptember végén sorra kerülő Nemzetközi Gázkonferenciára, valamint az októberi Debreceni Szaknapok rendezvényre. Lapozza át júniusi számunkat és keresse a híranyagokat „Hírek és újdonságok” rovatunkban!