Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2019

2019 9. szám

Hozzászólások

Légtisztító rendszerek az otthoni alkalmazásokhoz kínált TOSHIBA split klímaberendezésekben: vegyen mély lélegzetet!

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

TOSHIBA AIR-COND

Légtisztító rendszerek az otthoni alkalmazásokhoz kínált TOSHIBA split klímaberendezésekben: vegyen mély lélegzetet!

TOSHIBA AIR-COND


A kedvelt fali beltéri egységek aktuális generációjában minden megtalálható, ami az egészség megőrzéséhez és a kellemes közérzethez szükséges. De mi is rejlik pontosan mögötte? – Tartsanak velünk a TOSHIBA levegőminőség végső útmutatójában.

Mit jelent számunkra a jó klíma? Elsősorban az évszaktól független, számunkra kellemes helyiség-hőmérsékletet értjük alatta. Ha azonban a komfortos érzésről vagy az emberi teljesítmény hatékonyságáról van szó, a hőmérséklet mellett a páratartalmat is figyelembe kell vennünk – az úgynevezett komfortzóna határozza meg ezt az összefüggést, és ezzel együtt azt a tartományt, amelyen belül a legjobban érezzük magunkat, valamint képesek vagyunk szellemi és fizikai csúcsteljesítményre.  

A TOSHIBA rendszerek az intuitív felhasználói vezérlés, valamint a házon belüli hibrid inverter technológia és a forgódugattyús kompresszorok kombinálásával teremtik meg a tökéletes klímát a helyiségben: ennek során az intelligens szabályozás révén rendkívül energiatakarékos módon pontosan az adott terhelési igénynek megfelelő, szükséges mennyiségű hűtési vagy hőenergiát termeli a rendszer. Észrevehető ingadozások nélkül követi a klímaberendezés a helyiségek felmelegedési és lehűlési görbéjét – hűtési és fűtési üzemben egyaránt.

 

Maradjon egészséges!

A helyiség tiszta levegője sokkal több, mint luxus – az aktuális kutatási eredmények abból indulnak ki, hogy a lakosság mintegy 30%-a allergiás (forrás: RKI Robert Koch Intézet). Az RKI felmérés alapján a gyermekek és a fiatalok körülbelül egynegyede szenved allergiás megbetegedésben. Ennek nagy része légzőszervi megbetegedés. Ezzel kapcsolatban vitathatatlanok az elektromos levegőszűrési technológiák előnyei, melyeket számos egyetem kutatása bizonyított – még ha a komoly gyártók, mint a TOSHIBA, nem is ígérnek semmilyen csodát a vírusok és baktériumok kiirtásával kapcsolatban: az alkalmazott szűrési technológiák döntően hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a helyiség levegője egészséges, káros anyagoktól mentes maradjon.

 

Kiváló levegőminőség = kiváló értékesítési potenciál

A kérdésnek nem elhanyagolható gazdasági aspektusa is van – így a végfelhasználóval folytatott értékesítési beszélgetés során érvek gazdag tárházát kínálják a légszűrőrendszerek: végül is a légtisztítás a klímatechnológia kézzelfogható része. Azok, akik a felár, és így a belépő szintűről a közép- vagy prémium szintű rendszerre való váltás mellett döntenek, jelentős hozzáadott értéket kapnak három lépésben a TOSHIBA esetében: nagyobb energiahatékonyságot, alacsonyabb zajszintet és jobb minőségű légtisztító rendszert. 

Először is az áramfogyasztás és a zajszint csupán egy szám: gyakran olyan elvont és nehezen megmagyarázható egységekkel társítva, mint a COP, a SEER vagy a decibel. Más a helyzet a levegő minőségénél – azé a levegőé, amelyet másodpercről másodpercre belélegzünk: ezen a területen olyan fogalmakat használunk, mint a penészesedés megelőzése, a természetes kivonatokat használó szűrők, a baktériumok kiirtása, a finomporral és az allergén anyagokkal szembeni védelem, olyan levegő létrehozása, mint a vízeséseknél vagy a hegyekben stb. A jól tájékozott értékesítési dolgozó témák széles köréből választhat, amelyekről ügyfeleivel beszélgethet.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2019/9-es számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!