Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2019

2019 6. szám

Hozzászólások

Új, intelligens vezérlési megoldások a Toshiba kisipari rendszereihez

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

TOSHIBA AIR-COND

Új, intelligens vezérlési megoldások a Toshiba kisipari rendszereihez

TOSHIBA AIR-COND


A flexibilis, intelligens és egyszerű központi vezérlés megkönnyíti klímarendszerek kezelését és csökkenti a költségeket.

2019. február, London, Egyesült Királyság: A kereskedelmi és lakóépületek nagy hatékonyságú és teljesítményű légkondicionálóinak piacvezetője, a Toshiba bejelentette, hogy új vezérlési megoldásokat vezet be az irodai és kereskedelmi teljesítményű klímavezérlés és épületmenedzsment számára. A modern klímarendszereknek tekintettel kell lenniük a napjaink irodáira és kereskedelmi épületeire vonatkozó komplex követelményekre, ezért több zóna és helyiség szeparált szabályozását kell elvégezniük. A Toshiba új termékei segítenek központosítani az épületek és létesítmények átfogó menedzselését.

A két különböző vezérlőopció flexibilis megoldásokat kínál az épület-, létesítmény- és cégvezetők számára az épület komplex klímafelügyeleti rendszerkövetelményeinek intelligens, egyszerű és átfogó vezérlésére.

TCB-SC643TLE központi vezérlő

A TCB-SC643TLE központi vezérlő a Toshiba új standard megoldása kis- és közepes méretű épületek számára. Az eszköz a TCC-Link központi vezérlőhálózatán keresztül akár 64 beltéri egységhez is csatlakoztatható. A beltéri egységek kezelhetők egyedi egységekként, vagy együttesen akár 10 csoportig, esetleg zónákban – vagy minden egység együtt. A létesítménygazdák néhány kattintással több paramétert is beállíthatnak egy teljes épület kezeléséhez.

Az új vezérlő egyszerű, intuitív interfésze nagy háttér világítású kijelzőt, felhasználóbarát menüket és érintés érzékeny beviteli módot tartalmaz kiváló ár-érték arány mellett. A további funkciók közé tartozik a távirányító négy szintje, amely engedélyezi/tiltja a funkciókat, valamint lehetőség van a TCB-EXS21TLE ütemezési időzítő csatlakoztatására. A távirányító csatlakozói digitális kimeneteket is lehetővé tesznek.

 

BMS-CT1280E érintőképernyős vezérlő

A BMS-CT1280E érintőképernyős vezérlőhöz akár 128 beltéri egység is csatlakoztatható, ami energiafigyelést, ütemterv programozást és az összes csatlakoztatott beltéri egység teljes funkcióvezérlését teszi lehetővé.

A vezérlő ideális kis és nagy épületek energiafelügyeleti és -vezérlési funkciói számára. A vezérlő a TCC-Link központi vezérlőhálózatán keresztül csatlakoztatható, lehetővé téve az egyes beltéri egységek vezérlését, valamint megjeleníteni a beállításait és a hibás ellenőrzőkódok információit.

 

A cikk teljes terjedelmében lapunk 2019/6-os számának nyomtatott változatában található meg, illetve pdf-formátumban is letölthető (előfizetőknek korlátlanul, regisztráltaknak viszont havonta csak egy alkalommal!).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!