Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2014

Grundfos South East Europe Kft.

Grundfos szennyvízátemelő berendezések

Grundfos South East Europe Kft.


A Grundfos MULTILIFT kompakt átemelő berendezések az épületek csatornaszint alatt keletkező szennyvizének és szennyezett vizének átemelésére szolgálnak – családi házaktól egészen a bevásárlóközpontokig. A legtöbb kivitel előre szerelt egységként kerül forgalomba, ami gyors és költséghatékony telepítést és üzembehelyezést tesz lehetővé.

Üzemeltetési szempontból a gravitációs szennyvízelvezetés a legköltséghatékonyabb. Ahol ez nem megoldható, ott a MULTILIFT berendezések alkalmazása a megoldás, így elkerülhetők a felesleges földmunkák, a kültéri átemelő aknák építése, az ehhez kapcsolódó kábelezési és villanyszerelési munkálatok.

 

A Grundfos MULTILIFT átemelők a telepítésre kész, kompletten bekábelezett és vezérléssel felszerelt kivitelnek köszönhetően problémamentes beépítést, teljesen automatikus és alacsony zajszintű szennyvízelvezetést biztosítanak. A kompakt kialakításnak köszönhetően az átemelő telepek 0,25 – 2,0 m3 közötti alapterületen képesek akár 100 m3/h teljesítményre is.

 

Egyedülálló tulajdonságok

Tartály
A könnyű, kb. 8 mm-es falvastagságú tartályokat a szennyvízzel szemben ellenálló PE alapanyag és a különleges kialakítás teszi rendkívül nyomásállóvá. A szabadalmaztatott tartályfenék kialakítása megakadályozza a kiülepedést és ezzel csökkenti a tisztítás gyakoriságát.

 

További részletek lapunk 2014/11-es számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll (regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!