Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

Csengeri László

TROX® TECHNIK a 2011-es ISH tükrében

Csengeri László


TROX Austria GmbH Magyarországi Fióktelep

A németországi székhelyű TROX cég már több mint három évtizede kínálja csúcsminőségű termékeit a hazai piacon. A folyamatos fejlesztés eredményeként a TROX mindig a legszélesebb palettával rendelkezik, és folyamatosan követi a piac igényeit. A magyar szakemberek jól ismerik, és megelégedettséggel használják a TROX termékeket.

Cikkünkben az idei frankfurti ISH kiállításon bemutatott TROX újdonságokkal szeretnénk a kedves olvasókat megismertetni, amelyek reprezentálják aTROXfejlesztési törekvését, hogy kiváló minőségű termékei mindinkább megfeleljenek korunk esztétikai és komfort kívánalmainak.

Aki volt már az ISH-n, tudja, hogy ezen a nívós épületgépészeti kiállításon és vásáron számtalan kiállító mutatja be újdonságait, a legmodernebb fejlesztési irányokat. A TROX a Frankfurtban minden évben megrendezett kiállításon állandó résztvevőként mutatta be X-EVOLUTION termékeit, amelyekkel remélhetőleg azok a kedves kollégák is találkozni fognak, kiknek nem volt lehetősége részt venni ezen az igazán érdekes eseményen.

Az X-EVOLUTION termékeknek köszönhetően a TROX már nemcsak légtechnikai komponensek szállítója, hanem komplett rendszermegoldásokat is kínál.

TROX X-CUBE légkezelő

A 2011-ben gyártásra kerülő légkezelővel a TROX új mércét állított fel és igen magasra helyezte a lécet a légkezelők területén is az energiahatékonyság, a minőség, a teljesítmény, a flexibilitás és a higiénia tekintetében. A TROX komplett rendszert kínál partnereinek a légkezelő gép és légtechnikai komponensek széles palettáján.

Az új TROX X-CUBE légkezelő modulos rendszerének köszönhetően számos lehetőséget kínál, legyen a cél helyiségek és épületek szellőztetése, levegőszűrés, hűtés, fűtés, hővisszanyerés, párásítás vagy éppen szárítás.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!