Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

BSH Hungária Kft.

A BSH újdonságai a Hungarotherm Kiállításon

BSH Hungária Kft.


A BSH Hungária Kft. a 2011-es Hungarotherm szakkiállításra azzal a céllal érkezett, hogy érdekes, a teljes forgalmazott légkezelő palettát felölelő mintát mutasson be a közönségnek. Ennek érdekében négy különböző méretű légkezelőt mutatott be a vásáron, amelyek mindegyike egyedi megoldásokkal és élenjáró műszaki paraméterekkel rendelkezik.

A legnagyobb berendezés egy 20 000 m3/h légszállítású, 75% hatásfokú közvetítőközeges hővisszanyerővel szerelt légkezelő, amely adiabatikus hűtési megoldásával, különleges szűrőivel a legjobb energiahatékonysági kategóriába tartozó építőelemes légkezelő.

Nála egy nagyságrenddel kisebb szellőztető berendezés a 82%-os hatásfokú keresztáramú lemezes hővisszanyerővel, EC-motoros szabadonfutó ventilátorokkal épített légkezelő, 1150 m3/h maximális légszállítással, amely kisebb irodák, középületek szellőztetésére alkalmas.

A CompAir1000 típusú légkezelő 4 méretnagyságban áll ügyfeleink rendelkezésére. A legnagyobb berendezés a sorozatban (CompAir4000) már rendelkezik az Osztrák Passzívház Intézet energiahatékonysági minősítésével. A tanúsítvány megszerzéséhez nagyon szigorú feltételeknek kell megfelelni a hővisszanyerés és az energia fogyasztás terén.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!