Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2011

TOSHIBA AIR-COND

Jöhet a nyár!

TOSHIBA AIR-COND


Új termékekkel és sikeres szezonkezdéssel a TOSHIBA a lehető legjobban felkészült a forró nyárra. Az újdonságok mindegyik termékszegmenst képviselik, és a fogyasztónak, illetve a tervező- és klímaszakcégeknek egyaránt új lehetőségeket kínálnak.

A kisebb teljesítményosztályban a Toshiba új fali klímakészüléket kínál rendkívüli tulajdonságokkal: a Super Daiseikai 6-ot.

A különösen kiemelkedő energiatakarékos üzemet szolgáló – 5,1-es – hatékonysági fok mellett ez a sorozat innovatív szűrőrendszerrel van ellátva. A hőcserélőben lévő, mosható műanyag szűrők megszabadítják a levegőt a durva szennyeződésektől, miközben a különleges szűrőcsíkok aktívan hatnak a baktériumok és a szagok ellen. Egy kétfokozatú elektromos plazmaszűrő garantálja a legkisebb részecskék kiszűrését a porrészecskék feltöltése útján, amelyek ezt követően megtapadnak a kollektoron. A készülékbe integrált ionizátor a tisztított levegőt levegőionokkal gazdagítja, amelyek bizonyítottan pozitív hatással vannak az emberi szervezetre.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!