Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2014

2014 9. szám

Hozzászólások

GALLETTI – Az ötlettől a megvalósításig – www.galletti.hu

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

Tóth Attila

GALLETTI – Az ötlettől a megvalósításig – www.galletti.hu

Tóth Attila

okleveles gépészmérnök, Galletti termékfelelős
Columbus Cégcsoport

Ismerje meg a Galletti világát és találjon egyedi épületgépészeti megoldást! Hét vállalat, egy egységes partner az épületgépészetben.

Az 1906-ban családi vállalkozásként indult cég mára Európa egyik meghatározó épületgépészettel foglalkozó cégcsoportja (Galletti Group). Termékei és szolgáltatásai révén képes egyfelől a legmegfelelőbb különálló megoldással kielégíteni a szakterület egyedi igényeit, másfelől a kínált megoldásokat összefűzve egy komplett integrált csomagot tud ajánlani a megrendelők részére.

Az ötlettől a megvalósításig

A Galletti hisz az ötletekben, kidolgozza, megtervezi, modellezi, elemzi, teszteli, végül létrehozza a legapróbb részletekig kidolgozott, legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő terméket.

 

Kutatás-fejlesztés

A Galletti házon belüli kutató-fejlesztő részlege a termelési és minőségbiztosítási területtel szoros együttműködésben szavatolja a minőségi termékeket.

A vállalat rendelkezik egy tesztkamrával a fan-coilok számára, egy klímakamrával a folyadékhűtők teszteléséhez, és Olaszországban szinte egyedülálló módon egy akusztikai laborral, ahol a berendezések hangkibocsátását vizsgálják. Ezen kívül aerodinamikai szélcsatornák, elektromos tesztelő berendezések biztosítják a termékek műszaki jellemzőinek folyamatos ellenőrzését.

 

Gyártás

A Galletti fontosnak tartja a legtöbb gyártási folyamat házon belüli megvalósítását. Az automata gyártósor automatizált raktárral, lemezhajlító robotokkal, lyukasztó és hajlító egységgel rendelkezik a kisebb alkatrészek előállításához, de maga végzi a hőcserélőgyártást és a szoftverfejlesztést is.

A gyártó és a hazai képviselet is jelentős raktárkészlettel rendelkezik, ami azonnali kiszolgálást tesz lehetővé fan-coil, termoventilátor és folyadékhűtő terén.

 

Minőség, megbízhatóság

A gyártó rendelkezik az összes szükséges biztonsági (OHSAS) és minőségi (ISO 9001) tanúsítással. Valamennyi ESTRO, PWN és UTN fan-coil műszaki adatainak hitelességét 1994 óta az EUROVENT minősítés garantálja, akárcsak az MPE és LCE folyadékhűtőkét.

 

Magyar nyelvű weboldal

www.galletti.hu – ahol az információk mindenkihez eljutnak.

A www.galletti.com és a www.gallettigroup.com biztosítja a tudásbázist a gyártott termékekhez, hasznos segítséget adva a kiválasztáshoz, tervezéshez illetve javítás-szervizeléshez is.

Az olasz és angol mellett már elérhető a magyar nyelvű www.galletti.hu honlap is, amelyen többek között megtalálhatók a magyar nyelvre lefordított tervezői és telepítési anyagok. Látogasson el weboldalunkra, regisztráljon és ismerkedjen meg a Galletti termékekkel!

 

Széles termékválaszték

A Galletti az épületgépészeti termékek rendkívül széles választékát gyártja.

 

Fan-coil készülékek, termoventilátorok, összesen 300 modell

Az ESTRO és FLAT dizájn fan-coil sorozat a vizes klímatechnika európai palettáján az egyik vezető helyet foglalja el az 1 300 000-nél is több eladott készülékkel. A GALLETTI 2x1 fan-coil a burkolati elem nyitásával képes ventilátorüzem nélküli fokozottan csendes konvekciós fűtésre is. 

Az összes lehetséges fan-coil kivitel (parapet, mennyezeti, légcsatornás és emelt nyomású légcsatornázható) kérhető inverteres motorral is. Az így felszerelt fan-coilok fogyasztása kevesebb, mint fele a hagyományosnak és nagyobb teljesítménytartományban működnek, fokozatmentes szabályozással. A padovai egyetemmel közösen fejlesztett, szabadalommal védett, BIOXIGEN légtisztító rendszerrel is el lehet látni a fan-coil készülékeket.

Nagy légterű, nagy belmagasságú és alapterületű üzemek, raktárak fűtésére és hűtésére ideális megoldást nyújtanak a termoventilátor készülékek.

 

Víz- és léghűtéses folyadékhűtők 1200 kW, hőszivattyúk 600 kW-ig

Rendkívül jó ár-érték arány jellemzi a GALLETTI MPE (T) energiahatékonyságra optimalizált készüléksorozatot. A kiemelkedő részterheléses hatékonyság (ESEER > 4) mellett,  rendkívül magas külső hőmérsékleteken is képesek üzemelni ezek a berendezések.

Az MPI-DC inverteres kompakt hűtő és hőszivattyúban lévő BLDC technológia, a folyamatos szabályozású, nagy hatékonyságú inverteres kompresszor és keringető szivattyú gazdaságos fűtési, és hatékony hűtési alkalmazásokat tesz lehetővé.

 

Levegő-víz és víz-víz hőszivattyúk teljes hővisszanyerős technológiával 420 kW-ig

Az egyidejűleg hűteni és meleg vizet készíteni, vagy fűteni képes berendezések eddigi léghűtéses sorozata (MCP, LCP, HiWarm) idén víz-víz változattal bővült (LEP néven). A keletkező kondenzhőt a nyári hűtés során 100%-ban hasznosítjuk melegvíz készítésre. Ebben az üzemállapotban a befektetett villamosenergia-teljesítménynek összesen több mint hatszorosát tudjuk hűtési + fűtési teljesítményként kinyerni, különösen energiahatékony és környezetbarát formában.

 

Kompakt és építőelemes légkezelők

A 8000 m2-es légkezelő gyártóegység jóvoltából kompakt hővisszanyerős szellőztetők többféle hatékonysági kivitelben már 4000 m3/h-ig elérhetők, amelyek kiválóan alkalmasak a párazáróan szigetelt falú, légmenetesen zárt épületek frisslevegő utánpótlásra, légcseréjére.

Egy kiválasztó szoftver segítségével igény szerint méretezhetünk építőelemes légkezelőket akár 100 000 m3/h-ig. Rooftop készülékek 20 – 70 kW-ig készülnek.

 

Párátlanító és hővisszanyerő berendezések
HIDEW, a párátlanító üzemrész, amely besüllyeszthető, beépíthető, légcsatornázható és kompakt fali kivitelben gyárt 250 és 25 000 m3/h légszállítás között kisebb házi, illetve nagy, uszodai megoldásra is párátlanító légkezelőket.

 

Komplett vezérlő rendszerek

A ledes, illetve folyadékkristályos, legújabb generációs MyComfort, LED503 és EVO vezérlőegységek lehetővé teszik bármely Galletti folyadékhűtőhöz vagy hőszivattyúhoz csatlakozó készülék intelligens kezelését.

Központi rendszer, csoportvezérlés opció, folyadékhűtő vagy hőszivattyú autoadaptív szabályozása, páratartalom-szabályozás – ez csak néhány a sokféle funkció-kínálatból.

A MyChiller ACS, egy kompakt szabályozási megoldás HMV készítő rendszerekhez, hőszivattyús folyadékhűtők alapszintű vezérlésére.

Bővebb információért látogasson el weboldalunkra!

Tóth Attila
www.galletti.hu

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!