Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2014

2014 9. szám

Hozzászólások

Online Költségvetés-készítő és Kiíró Programrendszer

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

TERC Kft.

Online Költségvetés-készítő és Kiíró Programrendszer

TERC Kft.


Az építőiparban nincs rosszabb, mint a káosz. A TERC Kft. által kifejlesztett, forgalmazott programrendszerek nagy érdeme a rendteremtés, amelyet az egységes költségvetési adattárakkal, szerkezettel és a hozzájuk kapcsolódó oktatásokkal ér el. A TERC költségvetési rendszere tulajdonképpen egy nyelv, amelyen az építőiparban dolgozók (tervezők, beruházók, közbeszerzési eljárások résztvevői, kivitelezők, építési műszaki ellenőrök, felelős műszaki vezetők, szakértők stb.) értenek, egyértelműen, félreértések nélkül tudnak kommunikálni.

A TERC Kft. közel 25 éve fejleszt költségvetés-készítő, -kiíró programrendszereket. A technika fejlődése és az igények folyamatos változása miatt mára már az internetes programok használata egyre nagyobb teret nyer (a mindennapjaink részévé vált), és a TERC meggyőződése, hogy az internet alapú programoké a jövő. Az asztali programrendszereihez hasonlóan (TERC V.I.P. Összevont Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer) az interneten is egy egységes rendszert kíván létrehozni. Fő cél egy olyan online internetes programrendszer-család kifejlesztése, amelyet a szakmai résztvevők és a magánszemélyek egyszerre használhatnak. Cél, hogy a teljes munkafolyamatot egy online programrendszerben le lehessen kezelni az ötlettől a megvalósulásig.

2013-ban megjelent a TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró Programrendszer (a továbbiakban: TERC-ETALON) első modulja, amely a nevén túlmenően szolgáltatásaiban is jelentős fejlesztéseket és változásokat tartalmaz. Az új programrendszer a korábbi programok szolgáltatásait részben vagy egészében egyesíti, leginkább a TERC V.I.P. SILVER programváltozatára hasonlít, de ahhoz képest jelentős technikai újdonságokat, egyszerűsítéseket tartalmaz.

A TERC-ETALON az egyetlen online költségvetéskészítő programrendszer, amely naprakész, karbantartott adattárakat tartalmaz.

A TERC-ETALON közvetlenül az internetről működtethető, így használatához a böngésző programon és az ahhoz kapcsolódó általános kiegészítő programokon kívül semmilyen egyéb, külön telepítendő programra nincs szükség. Használhatóságát a felhasználó számítógépének teljesítménye (memória, processzor) befolyásolhatja, az átlagos honlapoknál bonyolultabb programkódja miatt. Az offline működésű programrendszerekhez képest az online változat az alábbi előnyöket biztosítja felhasználói számára:
• Az internetes megrendelés, pénzügyi tejesítés után
   azonnal használatba vehető.
• Mindig aktualizált, naprakész adattári (tétel- és
   anyagadattár) adatokat tartalmaz.
• Platform független.
• Alkalmazása költséghatékony, mivel mindig az adott
   feladatnak megfelelő tétel, illetve időfaktor választható,
   fizetési kötelezettség csak alkalmazása során
   jelentkezik.
• Környezetbarát, mivel sem papír, sem elektronikus
   adathordozó (DVD) átadására nem kerül sor.
• Biztonságos bankkártyás fizetés.

 

További részletek lapunk 2014/9-es számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll (regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!