Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2014

2014 9. szám

Hozzászólások

Árammegtakarítás – trend vagy elkerülhetetlenül szükséges? TOSHIBA termékekkel a megfelelő úton halad!

Még nem érkezett hozzászólás!

részletek »

TOSHIBA AIR-COND

Árammegtakarítás – trend vagy elkerülhetetlenül szükséges? TOSHIBA termékekkel a megfelelő úton halad!

TOSHIBA AIR-COND


A környezetbarát és erőforrás-kímélő fűtő- és hűtőrendszerek iránti igény szerencsére tartósnak bizonyul és az elkövetkező években a törvényhozás is egyre inkább megköveteli az ilyen termékek gyártását. Ezért már most megéri olyan partnerekkel és termékekkel dolgozni, amelyek előremutató környezetpolitika szerint cselekednek, illetve kevés áramot és megújuló energiát használó technológiákat kínálnak.

A TOSHIBA vállalat egyik legnagyobb célja, hogy 2050-ig egyike legyen a vezető ÖKO cégeknek és egy többszintes terv megvalósításával egyre több „zöld terméket” dobjon piacra. A klimatizálás és fűtés területén is következetesen olyan, egyre hatékonyabb és tartósabb termékeket kíván gyártani, amelyek évekig kényelmet biztosítanak, ennek ellenére alig terhelik a környezetet. Már a gyártás során is érvényesülnek ezek a célok, majd a termék egész életciklusán át tartanak.

 

Hőszivattyú technológián alapuló klimatizálás

A „klasszikus” TOSHIBA klímaberendezés működése – a levegő-víz hőszivattyúhoz hasonlóan – a hőszivattyú elven alapszik, amely során főleg fűtő üzemmódban az energia akár több mint 80%-át ingyenesen a levegőből nyerjük. Ez az egyes felhasználók szintjén talán nem olyan izgalmas, de ha figyelembe vesszük a több millió klímaberendezést és gazdaságtalan villamos fűtést a világon, akkor egyedül ez a megfontolás is jelentős energia-megtakarítási potenciált rejt. Ügyfeleink az energia-hatékony TOSHIBA készülék mellé lehetőséget kapnak arra, hogy energiát takarítsanak meg.

 

ESTIA Hi Power – az új levegő-víz hőszivattyú

Mivel a TOSHIBA vállalat folyamatosan új termékeket fejleszt, mára széles termékválasztékot ért el. Ősszel is számos újdonságot kínálunk.

A TOSHIBA ESTIA levegő-víz hőszivattyú novembertől új, „Hi Power” változatban kapható. Ezeknél a modelleknél akár 60 °C előremenő hőmérséklet is elérhető. Az üzemelés –25 °C külső hőmérsékletig lehetséges. A teljes névleges teljesítmény –15 °C külső hőmérsékletig elérhető.

ESTIA Hi Power: új levegő-víz hőszivattyú
akár 60 °C-os előremenő hőmérséklettel!

Ez azt jelenti, hogy az ESTIA Hi Power berendezéssel nemcsak új építésű házakat lehet tökéletesen fűteni és fan-coil készülékekkel hűteni, hanem felújításokhoz is kiválóan alkalmas a meglévő radiátorok felhasználásával.

 

További részletek lapunk 2014/9-es számának nyomtatott változatában található, illetve a teljes cikk pdf-formátumban is rendelkezésre áll (regisztráltaknak havonta egy alkalommal, előfizetőknek korlátlanul).

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!