Honlapunk alsó tartalma 1360*768 pixel
képernyőfelbontásnál kisebb érték esetén
a görgetősáv használatával érhető el.

Lapszámok

Kérjük válasszon
2014

TOSHIBA AIR-COND

KLÍMA DE LUXE: az új TOSHIBA prémium modell!

TOSHIBA AIR-COND


A TOSHIBA a napokban mutatja be új, páratlan klímaberendezését, a Super Daiseikai 8-at. Ez a prémium kategóriájú oldalfali modell nemcsak műszakilag csúcsteljesítmény, hanem optikailag és felhasználói kényelemben is a tiszta minőséget tükrözi.

A Super Daiseikai 8 a Hybrid Inverter készülékek legfiatalabb generációjába tartozik. Ez a modern, kisebb teljesítmény kategóriába tartozó oldalfali klímaberendezés különleges jellemzőkkel rendelkezik. Ezek a különleges részletek a készüléket nemcsak kiemelkedő minőségű és hatékony klímaberendezéssé teszik, de válogatott kényelmet is garantálnak.

Kiemelkedő tulajdonság az extrém magas teljesítménytényező, amely teljes terhelésmellett elérheti az 5,5-ös értéket, részterhelésmellett az új EU ECODESIGN értékelés szerint a szezonális tényező elérheti a hihetetlen 9,1-es értéket is. Mindezt az egyenáramú hybrid invertertechnológia teszi lehetővé, a pulzus amplitúdómoduláció, illetve a pulzusszélességmoduláció intelligens vezérlésével.ATOSHIBApárhuzamosan alkalmazza ezt a két technológiát az optimális eredmények elérése érdekében. Az alkalmazott kettős forgódugattyús kompreszszorok tökéletesen harmonizálnak az invertertechnológiával, optimalizálják azt, emellett a teljesítmény 20 – 100%-os tartományában kiválóan fordulatszám-szabályozhatók.

A teljes cikk letöltéséhez jelentkezzen be!